Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 25 lat i postanowiłem wycofać się z życia społecznego. Jestem nieudacznikiem

Polecane posty

Gość gość

Wycofam sie z zycia spolecznego, towarzyskiego, zawodowego...i tak zycia normalnego nigdy nie mialem, zadnych znajomych, zadnej powaznej pracy nie licząć roznoszenia ulotek, ankiet telefonicznych i pracy na polu na wsi.

Gość gość
Ulotki?:D to już lepiej i spokojniej do pracy w fabryce dzies isc

Gość gość
mozna i tak, ale ostrzegam - wyjscie z tego jest BARDZO trudne. sam zrobilem sobie taki odwyk "az mi sie nie polepszy", i do teraz nie moge sie z tego wygrzebac.

Gość gość
pracowalem dwa miesiące w magazynie z lekami, praca lekka ale i tak do d**y, mi sie po prostu nie chce pracowac, nie widze sensu w pracy, to bylo w 2012 roku , juz 3 lata siedze w domu i prawie w ogole nie wychodze :O dalem sobie juz z tym swiatem spokoj nie mam kont na fejsach, sympatiach, fotkach zostaly mi tylko fora i czaty, to moje okno na swiat

Gość gość
ja jestem po medycynie ale tez chyba nie bede pracowac. Nie mam obycia z ludzmi, nie umiem sie z ta holota komunikowac. na zajeciach z pediatrii ciagle sie denerwowalem bo te bachory nie maja zachaowan i potrafia na glos powiedziec przy wszzystkich ze cos jest z toba nie tak. Pozzniej chodzisz caly czerwonny ze wstydu. Z pacjentami tez nie umiem gadac. Poza tym ja wogole sie zawsze za mocno denerwuje i to sie zawsze przenosi na mojego rozmowce i praktycznie nici z takiego porozumienia. Na chuj mam robic z siebie pajaca. Moze ewentualnie zostalbym radiologiem, tam sie siedzi tylko w domu odbiera zdjecia na mail i je opisuje.

Gość gość
ja juz dawno sie wycofałam, bo jestem brzydka, pochodze z rodziny patologicznej, siedzialam w psychiatryku, mam rente na glowe

Gość gość
Ulotki są najgorsze, wyzysk, harówa jak nigdzie. Każda praca jest lepsza. Pracowałem w wielu miejscach, wszędzie było ok, ale ulotki mnie zagięły. Dają Ci ciężką torbę i każą zapieprzać z nią kilometry, po posesjach, dzwonisz, prosisz, jeszcze poganiają, jak się skończą ulotki to dokładają. Pensja głodowa.

Gość gość
No dokładnie, chociaz jedna osoba mnie rozumie :O te ulotki to byla tragedia, nie ma mowy zeby wyrzucic je do śmietnika i isc do domu, mnie sprawdzali, raz widzialem jak facet z tej firmy mnie obserwowal pierwszego dnia, dali mi duze osiedle, udalem ze go nie widze, potem odjechal :O ludzie nie chca otwierac drzwi, raz czekalem z 10 minut az mi otworzy ktos :O

Gość gość
jak odjechal to trzeba bylo to wyj***c.

Gość gość
taa a potem jakos by sie dowiedzieli i by mi nie zaplacili :O i tak gooowno dostalem za tyle chodzenia, rozdawalem tez ulotki pod dworcem, stalem i wtykalem ale placili jeszcze mniej 4 zł netto za godzine

Gość gość
nie wyje..ac, tylko zabrac gdzies na odludzie albo do chaty i sfajczyc bez swiadkow. :D

Gość gość
Ulotki to najgorsza praca, nie wiem jak ktos moze sie na to zgadzac ? Wiecie, ze u mnie w mieście było ogłoszenie szukali uczniów do rozdawania ulotek, stawka 2 zł godzina hahahahahahaha myslą sobie ze jakis gimbus poleci na 2 zl :D ?

Gość gość
moj ojciec jest na emeryturze i zaproponowali mu prace stróża na parkingu za 3 zł :P

Gość gość
Ja tam w ulotkach 1 dzień wytrzymałem. Musiałem zrobić kilkanaście km. Z ciężką torbą i jeszcze dokładali i do tego dokładnie tyle ile skrzynek, potem sprawdzili bloki i policzyli, czy jest tyle ile skrzynek, upał, harówa, dzwonienie domofonem, stawka głodowa, obciążenie kręgosłupa, przej*bane. Wytrzymałbym tam, ale po co? To poniżej wszelkiej krytyki. Wyzyskują jak się da.

Gość gość
lepiej nie pracować

Gość gość
lepiej się zabić niż pracować w POlsce jako pracownik fizyczny niewykwalifikowany, taka prawda

Gość gość
ja nie pracuje i wyłudzam zasiłki i pomoc panstwową, mam isc do pracy za grosze? smiechu warte :P wielu pracodawcow to oszusci, spozniają sie z pensją, kiedys pracowalam w pewnej firmie i dostalam z opoznieniem wyplate, na dodatek nie taką kwote jaka mi przyslugiwala wg stawki, odliczyli sobie za szkolenie i jakies glupoty, zenada, moglabym isc do sadu pracy ale po co ?szkoda czasu, nie mam na dojazdy

Gość gość
Zamiast tu harować na ulotkach jak już wybierasz pracę fizyczną bez kwalifikacji jedź do Danii Norwegii itp. Tam chociaż za to przeżyjesz choć bez kokosów , będziesz miał/a niezłą opiekę medyczna itp . Tu sie zaj@@@sz tylko