Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

referendum in vitro

Polecane posty

Gość gość

Witam. Rozpisujecie o czymś co was nie dotyczy. Refundować in vitro nie ale płacić nierobom na dzieci tak. Problem bezplodnosci dotyczy wielu par- wiele z nich to normalni ludzie -pracuja- żyją wśród nas i tak jak wy chcieli by miec dzieci. Dla mnie to był wyrok. Myślicie ze ja dobrze się z tym czuję? Usłyszałam wyrok- i cos we mnie pękło. Płacz ..nieprzespane noce... I tak trwało ty tygodniami.zyje normalnie, pracuje ale i dla mnie koszt ponad 10000 to bardzo dużo. Niektórzy z was wydają pieniądze na przyjemnosci a ja na leczenie i by c może na in vitro. Dlaczego miałabym nie wychować dzieci- pracuje,mam wlasne mieszkanie i jak na razie pustkę.... Tylko ta kobieta która ma podobny problem może mnie zrozumieć... Możecie głosować i decydować o moim zyciu.nikomu tego nie zabronię.prosze tylko nie decydujcie za nas. Zabijają mnie te rozmowy i pytanie kiedy zdecydujecie się na dzieci? To nie jest takie proste jak niektórym się wydaje

Gość gość
in vitro powinno być refundowane dlatego bo jest to w interesie państwa Polskiego niestety my Polacy wymieramy i jest nas coraz mniej

Gość gość
Tez tak uważam. In vitro to szansa dla wielu par. Niech cieszą się takim samym szczęściem jak my.