Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcin321123

cybersex

Polecane posty

Gość gość
to nic nowego... ale miło jest :)

Gość gość
Jest wiele rzeczy których zapewne nie próbowałeś :) a jesteś garbaty czy kulawy że szukasz w sieci? a może desperat?! :)

Gość gość
Niektórym nie po drodze do kościoła.

Gość gość
Co racja to racja. Co tyczy się tematu rozpoczętego to uważam, że cybersex wybierają osoby które albo nie potrafią rozmawiać z drugą osobą o seksie albo są mega zakompleksione i nie potrafią w realu heh

Gość gość
Nie wydaje mi się. To raczej problem innego typu....braki we własnych doświadczeniach pojawiające się ze słabego życia seksualnego wynikające z problemów i nieumiejętności radzenia sobie ze spełnianiem własnych potrzeb i pragnień.

Gość gość
A jestem innego zdania. Można wszystkiego spróbować. Lepiej to niż szukać przygód z przydrożną nimfom. Można go obrażać, że jest desperatem czy zakompleksiony ale wg mnie to nie powinno mieć miejsca bo to takie obłudne.

Gość gość
Pytanie zasadnicze: czy jest singlem czy w związku. Jeśli singiel to pozytywnie ponieważ nie stuka pierwszej lepszej, jeśli w związku to tak, masz racje, jest to po prostu obłudne!!!

Gość gość
Facet który nie potrafi wprost powiedzieć partnerce o swoich fantazjach seksualnych jest po prostu żenujący. Przecież wiążemy się z kimś aby się lepiej poznać, snuć plany i spełniać marzenia...budować przyszłość i własny świat.... Czasami są odchyły od normy, tzn zabicie wolnego czasu, przyzwyczajenie lub wygoda.... a jest to tak fatalnie bezczelne w stosunku do tej drugiej osoby.