Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż koleżanki dziwnie się zachowuje

Polecane posty

Gość gość

chyba oszalałam. Sama jestem mężatką, jestesmy razem od 10 lat, 3 lata po ślubie. Byliśmy na wspólnych wakacjach i zdarzyło się coś , co wczesniej nie miało miejsca - miałam wrazenie, ze patrzy na mnie jakoś tak ...inaczej. Kiedys, dawno temu, jeszcze przed naszymi małżeństwami byliśmy sobą zainteresowani, ale on juz wtedy był w związku ze swoją obecną żoną, a ja byłam na etapie randkowania z innymi. Zdarzyło Wam się coś takiego?

Gość gość
Ja p*****le kobieto, weź szanuj to co masz bo inne tego nie mają. Później faceci mówią że sami sobie komplikujemy życie i jesteśmy puszczlskie. P*****le facetów to idioci, a ty się podniecasz mężem koleżanki. wstydz sie

Gość gość
Co to znaczy "szanuj się"? Takie teksty to można walić do 16latki. Słyszałas o wypalonych uczuciach w małżenstwach?

Gość gość
nie "szanuj się" a "szanuj co masz" czytaj ze zrozumieniem. Marzy ci się po nocach mąż koleżanki, ale i tak nic z tym nie zrobisz, bo pewnie sama wszystko sobie ubzdurałaś. weź się zajmij swoim wypalonym małżeństwem a nie po nocach ślęczysz na forum i się zastanawiasz nad czymś czego nie ma

Gość gość
Twoje wrażenie to zdecydowanie za mało, żeby przypisywać facetowi jakiekolwiek uczucia do ciebie. Ogarnij się.

Gość gość
Też jestem mężatką, 5 lat po ślubie, 15 lat razem. Ostatnio na spotkaniu z Prezydentem Andrzejem Dudą miałam wrażenie, że coś się zmieniło, że On patrzy tylko na mnie i podprogowo próbuje przekazać mi, że jestem dla Niego wyjątkowa. Oczekujcie wkrótce sensacyjnych niusów o rozwodzie głowy państwa i przygotujcie się na nową pierwszą damę!

Gość gość
ale tu przyjemnie...