Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćwawa

???

Polecane posty

Gość gość
Chyba się przyblokowała strona. Ciekawe czy zrobią kiedyś z tym porząde :-O Towarzystwo się rozeszło więc i ja się pożegnam. Do przeczytania i erotycznych snów :) 😘https://youtu.be/Jt2j79pca7c 🖐️

Gość gość
Łzy po twoim odejściu zatopią serwery kafeterii...nie rób tego!!!

Gość gość
Nie wafa, ale są zakłady czy i kiedy w końcu odejdziesz

Gość gość
"I jeszcze się tym chwalisz, że tak się pilnujesz, żeby nawet płeć zataić? " Nie, podkreslam jedynie twoj wyjatkowo ciasny umysl, ktory dopuszcza mozliwosc rozmowy z przedstawicielem wylacznie jednej plci. Jesli tak samo "rozpracowalas" haje i reszte podejrzanych osob to zmien profesje :)

Gość gość
Nie no kur/wa, niedługo będą urządzać huczne odejście weterani po 5 wpisach na forum. Jeszcze kur/wa limuzynę wynajmijcie i dzi/wki.

Gość Ciekawska i zaintrygowana
gość dziś No i padlo pytanie jakim prawem cizia wypowiada sie w imieniu "starych"? Kto jej dal ku temu upowaznienie? x a tobie kto dał upoważnienie, żeby bronić "starych"? a tak, wiem, sama jesteś "stara" i niebieska, tylko TROCHĘ wstydliwa :D ps. wypowiadam się, bo tak uważam, że tak myślą (oczywiście nie wszyscy). Jeszcze nikt nie zaprzeczył, zauważyłaś/łeś? 😴 🖐️ ps.2. upoważnienie ma być notarialne, czy zwykłe wystarczy? :D

Gość gość
Nie obsesję Wadero i nie na Waszym punkcie Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Z perspektywy to co robicie-obie strony konfliktu-jest niestrawne,Dorosłe kobiety a zachowujecie się jak dzieci i to z problemami.I po co to wszystko?O jakiś wyimaginowany sukces na forum? To śmieszne jest.Tekturowe postaci tekturowego świata.

Gość gość
Nie zaprzeczyl bo maja na was wywalone, nie widzisz ze malo kto z wami gada? Dlatego opuscilyscie Arke i teraz musicie żebrac o uwage. Niby jestescie od niedawna a doskonale wiecie jaki poglad maja "starzy". Ciekawe skad wiec takie wnioski :)

Gość gość
"Trafiłaś Wadi, ten sam styl, te same zwroty, wszystko się zgadza. Trudno to zmienić, jak się pisze pod wpływem emocji " A jakis dowod posiadasz,chetnie poczekam az mi go przedstawisz, no chyba ze stosujesz taktyke eve czyli "nie moge powiedziec" :) Czemu ciziu twoj komentarz zrobil sie pomaranczowy, czyzby przez gąski? :)

Gość gość
gość dziś Nie no kur/wa, niedługo będą urządzać huczne odejście weterani po 5 wpisach na forum. Jeszcze kur/wa limuzynę wynajmijcie i dzi/wki. xxxxx Pomysł ok! Wawa był tu prawie tydzień.:-)

Gość gość
Nowy tablet gąsko, a świstaka ze sreberkami czasem nie było? :) Styl mówisz, zatem miło powitać na forum profesora grafologii haha

Gość gość
I pomyślec ciziu ze kiedys przeslalas mi buziaka i to nie raz :D

Gość gość
gość wczoraj Nie pal głupa jest moja zwracam się do "starszych" niebieskich koleżanek :) z inicjatywa "kto to "? Z góry dzięki :)

Gość gość
wstyd że dorosłe osoby siedzą i bawią się wten spobób ki h/u/j/? masochistki? każdy normalny człek pieną{ł by takim kafe i mial wyjepane czy spam czy kram czy s{ra}m ale nie wy to wiele o was mówi wolicie siedzieć tu i sie wykłócać tak naprawdę o gówo ujadać jak bezpańskie psy w schronisku zamiast zająć sie prawdziwym życiem żeby jeszcze to dzieci były po powiedzmy dziesięć lat ale to stare baby i wtórujące im facetopodobne cuś dotyczy to każdej strony sporu umysłowe ameby spam ujadanie i golonka w kapuście całe wasze życie i zyciowe problemy

Gość gość
Wawa :)Zostawiłam Ci wiadomość na tamtym temacie ale już go nie ma.Chodziło o te opuszczone w oknie rolety.W pochmurny dzień nie są wakazane. Blask księżyca lub świec to już zupełnie inna sprawa ;-)Serwujesz coś wieczorem? :-D

Gość gość
Kuwa co na tym forum się dzieje:O

Gość gość
matko bosko, co sie w łep tej gęsi stało, jest śmieszna wszęgdzie gdzie pójdzie tam ją wyśmieją:D

Gość gość
Widzę Cię Wawa:)Chodzilo mi o drinki. Czy będziesz wieczorem serwował.:-DNiektórzy chodzą bardzo spięci. Jakie było pytanie?Może przypomnij mi? ;)

Gość gość
Zgodnie z tematem, kiedy koniec szopki wawa?