Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasza ulubiona pora roku

Polecane posty

Gość gość

Jaka jest wasza ulubiona pora roku? U mnie jest to na pierwszym miejscu jesien, potem lato, wiosna i na koncu zima. Kocham jesien moze dlatego ze urodzilam sie z poczatkiem jesieni. Uwielbiam kazda postac jesieni i ta zlota polska jesien kiedy liscie zloca sie na ulicach i szeleszcza pod stopami, kiedy w unosza sie resztki babiego lata, kiedy w powietrzu czuc zapach palonych lisci, kiedy na dworze robi sie chlodno i ostatnie promyki slonca pieszcza opalona po lecie skore. Uwielbiam otulac sie wtedy skropionym moimi ulubionymi perfumami szalikiem. Kocham ten stan. Ale lubie tez jesien deszczowa i mglista, kiedy za oknem leje deszcz a ja w kocu i z kubkiem kawy czytam ulubione ksiazki. Tak sie ciesze ze juz nadchodzi jesien, dzis z rana kiedy otworzylam okno poczulam w powietrzu jej delikatny zapach.

Gość gość
pozna wiosna-wczesne lato (maj-lipiec) to raczej ze wzgledu na sentyment, najlepsze rzeczy w zyciu spotkaly mnie wlasnie w taką pore

Gość prawictwo pospolite 193
wiosna bo wiosna to najpiękniejsza pora roku .. A jesnień chociaz jest piękna , jest też dołujaca człowiek przypomina sobie , ze opadające liście to odchodzący bliscy .. Czyli może się kojarzyć ta pora roku z cmentarzem i depresją

dla mnie to wiosna i lato;) za zimą nie przepadam, bo nie lubię zimna i za śniegiem też nie przepadam, a krótki dzień działa na mnie depresyjnie;) jesień jest mi obojętna;)

Gość gość
No wlasnie wielu osobom jesien kojarzy sie z depresja a mnie wrecz przeciwnie dodaje powera:)

jesien,zima lato:)))jestem alergiczna wiec wiosna jest trudna do " wytrzymania":(((

Gość prawictwo pospolite 193
a ja wole zime od jesieni.. jesien jest ładna , ale jest też podstępna i przerażająca .. To taka ładna pani z kosą

Gość gość
Lato i upaly.Uwielbiam.Szkoda ze już się kończy

Gość gość
Piekna ta jesien z obrazka :)

Gość gość
Uwielbiam jesien! Grube rajtuzydo tego botki albo kozaczki, plaszczyk i mocne perfumy !

Jeżeli chodzi o pogodę to jesień, potem wiosna, potem zima a na końcu lato. Chociaż zima pod tym względem jest też beznadziejna, przechodzenie z miejsc gdzie jest zimno do miejsc gdzie jest ciepło to okropienstwo :-) Wiosna ma swój urok który odkryłem, dość leniwa pora roku, wyciszajaca. Wiosną z kolei taka dynamiczna, chce się tyle robić a czasu tak niewiele :-)

Gość gość
Jesien, nareszcie te sieczko brzęki pujda do szkoly. Ulice luzniejsze sie zrobia:-P

Gość gość
chyba jesień i zima. Nie lubię dużo słońca lubię gdy jes pochmurnie i burza. Nie lubię gdy słońce razi mnie w oczy ani upałów ani opalenizny. Jak nie musze to nie wyjdę na słońce. Kiedy jest ponuro mogę wyjsc gdzie chcę i pobiegać bo w upale niepotrafię. Ale zaletą upału jest to że można długo siedzieć w wodzie i jest przyjemnie

Gość gość
Jak czyjaś wcześniej - późna wiosna- wczesne lato (ale kwiecień-lipiec).

Gość gość
wiosna i jesień

Gość przerost tresci nad forma
deszczowa :D

Gość gość
jesień,wiosna, zima (ze wzgl. na atmosferę świąt ale musi być śnieg:-), potem może go nie być xD), lato

Gość gość
arktyka.

Gość gość
Pora na drzemke ;)

Gość gość
Arktyka to nie poa roku sieczko brzeku:-) arktyka to Marta em bo niechce mi cyckow pokazać:-( ech

Gość el  loco
tylko lato, czerwiec, lipiec, mogłoby tak być cały rok, nie lubię pochmurnej chłodnej czy zimnej pogody, zima to już w ogóle mnie dobija, gdy robi się już tak chłodno i przeważnie pochmurno do późnej wiosny mam "depresję" wszystko mnie wkurwia i najlepiej bym przespał tę część roku, kocham słońce i jak jest gorąco

Gość meazza
Jesień, idealna na spacery :)