Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie fajne blogi?

Polecane posty

Gość gość

Podajcie linki do fajnych blogow dla 29 letniej matki o modzie, fryzurkach, macierzynstwie i pomyslach na domowe aranzacje itd.:)

Gość gość
ja bardzo polecam: http://bycblizej.pl/ Jestem mama po raz 3, a chlone wpisy autorki jak gabka;-) Sa dla mnie inspiracja, daly duzo do myslenia. Z bloga trafilam rowniez na inne ciekawe strony i ksiazki warte polecenia.

Gość gość
aaa dopiero teraz doczytalam jakich blogow szukasz. to ten podany raczej nie w temacie;-) Ale moze tez cie zainteresuje?

Gość gość
I zaczyna się reklama na "krzywy ryj"..

Gość gość
12:05 dla Twojej wiadomosci prosilam o nazwy fajnych blogow a nie o komentarze czy to reklamy na krzywy ryj czy nie, a jezeli uznam ze jakiś blog jest nie dla mnie to nie bede go po prostu czytac. Wiec z łaski swojej nie zasmiecaj tematu swoimi komentarzami nie na temat.

Gość gość
tu gosc z 12:02 zapomnialam dopisac, ze w zadnym wypadku nie jest to reklama, nie mam nic wspolnego z autorka bloga poza tym, ze ja czytam;-) a pomyslalam, ze wielu rodzicom, a szczegolnie ich dzieciom, dobrze by zrobilo jakby sie w lekturze tegoz bloga zaczytali tylko takie byly moje intencje;-)

Gość kleopatra89
Zajrzyj tu http://nianio.com.pl/ . Ja jestem nim zachwycona :) Napisany z taka pasją i humorem że oderwać sie nie mozna. Szczególnie częśc dotycząca dzieci i nastolatków- kapitalna :)