Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak za dużo mnie molestuje

Polecane posty

Gość gość

dla mnie to już przesada mieszkamy razem od paru miesiecy a jestesmy razem od roku, jak tylko sie widzimy(czyli ostatnio caly czas) to ciągle mnie ugniata, przerzuca przytula, dotyka nie ma wytchnienia, ciągle sie na mnie rzuca. Najbardziej mnie to wkurza rano gdy nastawi budzik o 6 choć,a idzie do pracy dużo później i przez dwie godziny mnie przytula maca rzuca na boki : / czuje sie jak jego lalka, fajnie ze chłopak sie interesuje dziewczyna ale to juz molestowanie ile mozna ; / to jest normalne ?/?czy ja jestem jakaś dziwna ze mnie to nie podoba dodam jeszcze ze jestem osoba nie wylewna uczuciowo i bardzo malo to okazuje nawet jakbym chciala byc taka to nie moge bo przecież on to wszystko robi za 2 albo i wiecej

Gość gość
Powiedz żeby cię nie molestował. Że chcesz móc w spokoju przy nim siedzieć. Takie zachowanie ze strony chłopaka świadczy o jego skłonności do stosowania przemocy fizycznej.

Gość gość
współczuje zbyt ciągle molestowanie może cie w końcu zniechęcić do niego

Gość gość
Jeżeli twój chłopak czuje kompulsywną potrzebę miętolenia czegoś w rękach, to kup mu folię bąbelkową do przebijania.

Gość gość
ktos ma podobny problem do mojego ?

Gość gość
powiedz w prost ze nie lubisz byc jak miś

Gość gość
A szczupla jestes czy przy kosci ?

Gość gość
dla mnie jsetes śmieszna piszesz to na kafe zamiast swojemu gachowi to powiedzieć. Jak jutro rano wstanie o 6 i będzie cię macal, to się go zapytaj chcesz dostać w pysk zboczeńcu ?

Gość gość
tylko ze ja mu mowie ze nie lubię takiego molestowania z rana a on mówi ze nie może sie powstrzymać ze to silniejsze od niego i była przerwa ze mnie nie budził a teraz znowu to samo

Gość gość
Za c**e cie łapie?

Gość gość
To wez go kopnij w tylek albo przytyj to da Ci spokoj.

Gość gość
ale masz problemy :/ obolala wielce paniusia niewylewna uczuciowo :/ zdziwisz sie, jak mu sie odechce bo zaczniesz go odrzucac, ma sie takich osob dosc po czasie, cos pryska, mowie z doswiadczenia, wiecznie nie i nie, urazona mina.

Gość gość
trzeba pogadac ustalic co wam pasuje a co nie i tyle