Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blisko_celu

BUŁECZKI na nogach... czemu?

Polecane posty

Hej kochane :) ! Wiek: 17 Waga: 49kg Wzrost: 161cm Problem: GRUBE nogi i okropne "BUŁECZKI" po wewnętrznej stronie ud. Prostych (ale nie dla mnie) kilka pytań - co jest nie tak? Skąd się wzięły jeśli waga wydaje się być ok? Zauważyłam je jakiś czas temu, postanowiłam schudnąć - było 53 kg. Do jakiej wagi muszę zejść aby ze zwalczyć? A może wina leży gdzieś indziej? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi ;)

Gość gość
Skąd się wzięły? Z tłuszczu i zbyt luźnej skróry. Skórę ujędrnisz odpowiednią dietą i pielęgnacją, a poza tym- ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć... waga niewiele mówi, skoro masz "bułeczki" (zakładam że przy chodzeniu nogi się o siebie ocierają" to wysportowana nie jesteś, możesz więcej ważyć a mieć mniejszy obwód ud. Zobacz sobie : http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201206/1340888098_aki3mg_600.jpg No chyba że masz poprzestawiane w głowie, marzysz o szparze między udami przy złączonych kostkach, wtedy już tylko terapeuta pomoże :)

Dzięki wielkie :) Chyba masz rację z tą luźną skórą... Odchudzałam się, jednak głównie przez dietę, ćwiczyłam sporadycznie. Myślisz, że długo zajęło by mi wzmocnienie mięśni i pozbycie się problemu? Jak narazie zmniejszyłam ich obwód o 1 cm.

Gość gość
kilka lat. min.2

Gość gość
Na wiotką skórę między udami najlepsze są zabiegi z falami radiowym, skóra jest po nich bardziej zbita i jedrna. Polecam salon Beauty Premium w Poznaniu , w którym miałam robione takie zabiegi.