Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meggi19

Seks a dni niepłodne

Polecane posty

Witam! Mam świadomość mojego głupiego postępowania i mam świadomość tego ze nie jest to jedyny taki temat aczkolwiek chciałam założyć coś nowego i świeżego a nie pisać w tematach sprzed 3 lat. Sytuacja wygląda tak. Jakiś czas temu kochałam się z chłopakiem, pod wpływem emocji i chwili był to niestety stosunek przerywany. Aczkolwiek chłopak jest doświadczony, mam tego pewnoś i wyjął przed dojściem, ba, wykonał nawet kilka dodatkowych ruchów na zewnątrz mnie swoją ręką i dopiero wtedy doszedł, nawet nie na mnie tylko w chusteczkę. Miałam wtedy 20 dzień cyklu, a całość waha mi się od 28-30 dni. Czyli miałam dni niepłodne. Czy jest możliwe bardzo ze jestem w ciąży?

Gość gość
raczej wątpliwe byś w ciąży była. Swoją drogą to nie uprawiaj więcej w ten sposób seksu. Też mam faceta z którym regularnie współżyje mamy do siebie pełne zaufanie i znamy swoje reakcje podczas seksu. Właśnie podczas takiego finału jak Twój okazało się że nie zdążył. Wyjął na czas ale jednak pierwszy shot wleciał we mnie. Teraz pod sercem noszę dzidzi (6 tydzień) Nie polecam stosunków przerwanych

Gość gość
Popytaj babcię jak zabezpiecza się ruchoani.Twoja głowa i p**dziora mają takie same wiadomości

Ale po co ta agresja? Jakoś nie widzę w mojej wiadomości jakiejkolwiek wzmianki o tym ze potrzebuje umoralnienia czy przypominania mi tego jak bardzo jestem głupia. Wiem o tym dokładnie. Myślałam że jak wejdę na forum dla kobiet to uzyskam jakąś mądra i kulturalna odpowiedz. Widocznie mylilam się. Pozdrawiam :)