Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM BRZYDKO W DOMU WSTYDZE SIE ZAPROSIC FACETA

Polecane posty

Gość gość

A mam 24 lata. Mieszkam z mama i dziadkami mamy starodawny dom w srodku starodawnie porysowany brzydki parkiet. Na dodatek mamie nie chce sie sprzątać wszystko robie ja nie mam sily juz.

Gość gość
dom nie musi być piękny i nowoczesny. Za to powinien być czysty.

Gość prawik26
przynajmniej masz chłopaka, facetów nie obchodzi status majątkowy kobiet a ich uroda

Gość gość
parkiet mozna wycyklinować

Gość gość
Chociaż wiesz ze facet cie kocha a nie leci na kase. Tak jak ktoś napisal wybudujecie sobie ladny dom a teraz dbaj o porządek

Gość gość
Jestem jyz zalamana on jeszcze nie byl u mnie w domu

Gość gość
pamiętaj, żeby w toalecie był psikacz zapachowy, bo już jedna się tutaj niedawno żaliła, że chłopaka przycisnęło i potem w kiblu waliło po nim

Gość gość
Nie martw sie tym ubogim mieszkaniem,ale staraj sie aby bylo w nim czysto.Moja kolezanka tak miala,ze w jej domu byl ciagle syf,rodzice wlacznie z dziadkami pili,a poznala super faceta i wyszla za maz.Co ona ciagle przezywala,to ja wiem...Wtedy bardzo jej wspolczulam,bo sobie nie wyobrazalam takiej sytuacji.Ona miala jeszcze siostre,i wszyscy mieszkali w dwu-pokojowym mieszkaniu w okropnej kamienicy.Mimo takiej sytuacji skonczyla studia,byla modnie ubrana,bo sama szyla,robila na drutach.Dorabiala sobie tymi robotkami .Czesto jadlam u niej chlep z keczupem,ktory chowala przed reszta,a byl dostepny tylko dla jej siostry.Dla mnie to bylo nie do pomyslenia jak ona zyje.....Ach,te wspomnienia.Halinko,Lidko pozdrawiam.

Gość gość
przestan się przejmowač. Najlepszego

Gość gość
jeśli jestes fajna to bez wzgledu na to ile masz pieniedzy i jaki masz dom, mieszkanie itd bedzie z toba .... nie to co zachłanne głupi baby co musza miec przystojnego, z duzymi mięśniami na klacie, wyćwiczoną dupe, i fiuta w odpowiednim rozmiarze a niedaj boże jak się chłopak rozchoruje to wtedy z pizdą na wierzchu biegną do lepszego ładniejszego

Gość gość
Moj poprzednik powiedzial cala prawde. Na wlasnej skorze przekonalem sie o tym. Nigdy nie patrzylem na to kim sa rodzice mojej sympatii i jak ona zyje. Obchodzilo mnie jednie jaka jest dla mnie. Niestety z mojego doswiadczeni wynika, ze kobiey sa bardzo interesowne. I niestety kiedy facetowi powinie sie noga, kiedy zachoruje, to zachowuja sie jak szczury na tonacym okrecie. Nie spotkalem innych kobiet. Nawet jesli twierdza, ze sa inne, nawet jesli same w to wierza, to niestety sa materialistkami i blacharami.

Gość gość
Jak masz 24 lata to pracy poszukaj i się wyprowadź, będziesz miała swoje mieszkanie i nie będziesz musiała się wstydzić.

Gość gość
jak uwazasz ze masz brzydko to zrob ladnie posprzatac czy pomalowac sciany kazdy potrafi poza tym wybacz, ale watpie zeby facet przyszedl do twojego domu oceniac stan podlog

Gość gość
gość dziś Moj poprzednik powiedzial cala prawde. Na wlasnej skorze przekonalem sie o tym. Nigdy nie patrzylem na to kim sa rodzice mojej sympatii i jak ona zyje. Obchodzilo mnie jednie jaka jest dla mnie. Niestety z mojego doswiadczeni wynika, ze kobiey sa bardzo interesowne. I niestety kiedy facetowi powinie sie noga, kiedy zachoruje, to zachowuja sie jak szczury na tonacym okrecie. Nie spotkalem innych kobiet. Nawet jesli twierdza, ze sa inne, nawet jesli same w to wierza, to niestety sa materialistkami i blacharami. xxxxx nie spotkales bo i nie szukales. ja na twoim miejscu zastanowilbym sie co cie ciagnie do wlasnie takich, bo i takie sa oczywiscie.

Gość gość
Moj jak przyszedl do mojego domu to skrytykował go. Dom jest piekny tyle ze w srodku jest duzo drzewa ktore sciemnialam i on to skrytykował :( nie podobalo mi sie to bardzo