Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkaa

Pytanie do osób z warszawy czy pensja 4 tys na rękę to dla was dużo?

Polecane posty

Gość autorkaa

Ja tyle zarabiam i chce zmienic pracę na lepiej płatną. Mam 25 lat

Gość gość
Ja właśnie dostalam pracę w Warszawie za 3000 do ręki, też mam 25 lat. 4000 to dużo, mogłabym wynająć sobie kawalerkę i mieszkać sama, a nie ze współlokatorami :)

Gość autorkaa
ja mieszkam sama, spłacam kredyt hipoteczny i m. in dlatego myślę o zmianie pracy

Gość gość
dużo , pytanie gdzie tak płacą i na jakim stanowisku?

Gość autorkaa
pracuje w budżetówce na stanowisku specjalisty.

Gość gość
hahah pierwsze słysze ze tyle zarabija w budzetowie max 2500 do reki , 4 tys to dyrektorzy ,ściema jak nic moja matka pracuje w zusie i ma 6 tys na stanowisku dyrektorki a jej kolezanka zwyky spec, 2500,

Gość gość
od jakiej kwoty zaczynałaś? ile dostałas na start i jak długo tam pracujesz?

Gość gość
a w jakim urzędzie , ministerstwie itd.? może mnie wkręcisz za siebie ? :)

Gość gość
Wiem że w wawie zarobki spadły i nikt niepiastujący żadnego stanowiska nie zarabia żadnych kokosów. Bajki to dzieciom opowiadajcie.

Gość gość
ta 25lat do ręki 4 tys i kredyt hipoteczny ? no to mów krok po kroku jak wzięłaś kredyt ??? pewnie nawet konta bankowego nie masz ;)

Gość autorkaa
na start dostałam 1800 na ręke. Pracuje tu od dwóch lat. Oczywiscie ze nie powiem gdzie dokładnie ale jest to niszowa, naukowa branża, wymagania co do kandydatów są tu bardzo wyśrubowane. W konkursach na stanowisko staruje max po 2, 3 osoby więc nikt się o te pieniądze nie zabija bo w prywatnych firmach zarabia się przy wymaganych tu kwalifikacjach 3 x tyle.

Gość gość
jaki widzisz problem z wzięciem kredytu przy umowie na czas nieokreslony i odpowiednim stosunku zarobków do raty kredytowej? Płace 1000 zł raty, kretyt na 30 lat więc to żaden luksus

Gość autorkaa
to wyżej to autorka. Ktoś uważa, że ściemniam więc chyba nie jest źle ze mną:) Opłacało się jednak studiować zaocznie i zdobywać doświadczenie zawodowe:D

Gość gość
ja mam ratę kredytu 1800-1900 pln na miesiąc, chciałbym płacić 1000 pln :-)

Gość autorkaa
wziełam ponad 230 tys kredytu na 2 pokojowe mieszkanko ale aż na 30 lat bo kredyt jest tylko na mnie, bałam się mieć większą ratę :(

Gość gość
jakaś tępa jesteś , 230tys kredytu nie może wyjść 100 zł kredytu, to co to za rudera która kupiłaś w wawie za 230 tys 2pokojowe ? nawet kawalerka tyle nie kosztuje, pod warszawa też drogo.taaa naukowe - ??? ;) ściema jak nic

Gość gość
dokładnie 1000zł coś mała ta rata , faktycznie tępa ta laska ;) no 2pokoje za 230 tys to by starczyło ale na kawalerke do remontu na Białołęce

Gość gość
autorkaa dziś Ktoś uważa, że ściemniam więc chyba nie jest źle ze mnąusmiech.gif Opłacało się jednak studiować zaocznie i zdobywać doświadczenie zawodowesmiech.gif x Ktoś spoza wawy ;) Jeśli to wszystko prawda (upór wykształcenie upór praca upór podwyżka upór) to szczerze ci gratuluję że swoją wlasną pracą zdobyłaś dobrą posadę i podwyżkę pozwalającą ci godnie żyć.

Gość gość
a faceta lub dziewczyny nie masz ? kto by pomógł?

Gość gość
pomógł oczywiście w spłacie kredytu ?? razem zawsze łatwiej :)

Gość gość
mało , za 4tys plus rata kredytu , paliwo itd. , a co będzie jak straci się prace .

Gość gość
a kto powiedział, że mieszkanie kosztowało 230 tys? Tyle dobrałam kredytu, mieszkanie kosztowało niecałe 300. I tak, moja rata przy kwocie 230 tys na 30 lat to 1000 zł z groszami, jak ktos nie ma pojęcia o bankowosci to po co sie wypowiada? I jeszcze te inwektywy "tępa laska", ktos tu naprawdę ma problemy i kompleksy:D