Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dać do zrozumienia nieśmiałemu i zamkniętemu w sobie facetowi do zrozumienia

Polecane posty

Gość gość

że chce iść z nim do łóżka? Poza mówieniem tego wprost?

Gość gość
Mnie jakiś czas temu kobieta dała ulotke z sex shop'u :-)

Gość gość
I tak nie skuma. Do mnie starsza koleżanka z pracy taka po 30. łasiła się, ocierała, wypinala cycki, tyłek, krecila dupa, macala a ja i tak się balem no po pierwsze jestem prawikiem a po drugie ona miala męża. Wiiedzialem czego chce ale niesmialosc paralizowala

Gość prawictwo pospolite 193
zapytaj go czy nie zaprosi cie do siebie na działke .. A jak będziecie sami razem to juz bedziesz wiedziała co zrobić.

Gość gość
Nie zasmucajcie mnie : ///// 14:26 przestała po pewnym czasie? bo sama się zaczęłam zastanawiać czy w ogóle jestem w jego typie. to też kolega z pracy. inni koledzy mnie podrywają, a on nie : ///

Gość gość
14:26 nie przestala wylali mnie z roboty a byla taka napalonaa ze szok. Mokra die robila od samej rozmowy

Gość gość
Może nie jest nieśmiały i zamknięty tylko to jego metoda uwodzenia. Sama wskoczysz mu do wyra!

Gość diogenes
suucz. z ciebie

Gość gość
Naprawdę jest nieśmiały... Kiedyś jeszcze trzymał się z kilometr od nas wszystkich.

no przecież daliśmy ci dobrą radę.. Jakby jakaś laska mnie zaprosiła w odpowiednie miejsce, to bym nie odmówił.. Tylko pamiętaj , że miejsce jest ważne , bo jak zasugerujesz mu jakąs impreze , to możesz dostać kosza .. Tam gdzie są ludzie , tam jest mniejsza szansa na seks i on to wyczuje i może się wycofać ..

Gość gość
14:37 to tak jak ja ale zgrywalem tez niedostępnego bo to kreci kobiety dziala na wyobraźnię niz jak latasz za nimi z wywalonym jezorem. Przejmij inicjatywe

Gość gość
Jak facet wie ze jest atrakcyjny to dobra metoda uwodzenia jest nie zwracanie na kobiety uwagi!

Gość gość
14:41 nie działa na wyobraźnie a zdecydowanie większość zniechęca bo się zastanawiają "a może nie jestem w jego typie" i kończą podchody ;) znaczy działa na wyobraźnie ale nie tak jak byś tego chciał :P

Gość gość
Ech, ale on kiedyś nawet nie patrzył mi się oczy kiedy ze mną rozmawiał i nie zadawał pytań. Potem zadawał pytania, a już później sam zagadywał...

Gość gość
Tylko, że ja go kiedyś już zapraszałam na piwo, a on nic :/// On ogólnie zmieniał swój stosunek do mnie i stawał się bardziej wylewny kiedy mnie dłuższy czas nie widział...

Gość gość
14:45 Mi się zawsze udawalo na to fajne kobiety wyrywac. Tylko nie tak do konca ja ignorowalem ale np pogapic się w oczy, pouwodzic wzrokiem, pousmiechac się sexownie ale jednocześnie nie byc jakims przesadnie milym to dziala na 100% z dnia na dzień co raz bardziej takiej zależy choć przyznaje ze czasem chodza w****ione ale szybko mija.

słuchaj , jakby mnie dziewczyna zaprosiła impreze albo jakąs potańcówkę to od razu ma kosza ale gdybym dostał od niej propozycje na przyklad by sie spotkać gdzieś sam na sam na przyklad na mojej działce i jeszcze zaproponowałaby mi do tego alkohol , to bym nie odmówił pewnie Niektórzy muszą wiedzieć , że jest szansa na seks .. Dlatego odmawiają gdy laska proponuje spotkanie w większym gronie ..

po pierwsze nie umiem tańczyć , a poza tym zmarnowany dzień , a seksu pewnie nie będzie .. Dlatego facetowi musisz zasugerować wprost czego oczekujesz ..

raz dostałem propozycje wyjscia gdzieś na kawe od dziewczyny .. I wiesz co ? odmówiłem ..

Gość gość
Prawictwo ty to naprawdę debil jestes albo udajesz albo masz mikrok****a

o co ci chodzi ?

Gość gość
raz dostałem propozycje wyjscia gdzieś na kawe od dziewczyny .. I wiesz co ? odmówiłem .. odmówiłeś , bo ci zaproponowała kawę , a nie loda .. Jakby zaproponowała loda to byś nie odmówił ?

Gość gość
Musisz miec miejsce gdzie ten seks mialby sie odbyc to najpierw.Druga sprawa to trzeba sie umowic na prywatna randke i na tej randce mozna zaprosic go w to miejsce(mieszkanie,dzialka) pod jakims pretekstem.

Gość gość
To w końcu chcecie mi pomóc czy nie??? Co ja mam zrobić? Nie chce wprost, bo może się wystraszyć....

Gość gość
Napisali ci ze trzeba sie z nim umowic gdzies sam na sam!

Gość gość
To przecież mówiłam mu, że na piwo chcę iść!!! A on to olał... Najzwyczajniej nie jestem w jego typie ;/////

Gość gość
A po pracy spacerek z nim sam na sam a potem zaproszenie na obiad do domu!Moze tak sproboj, jezeli bedzie mial w d***e to hooy z nim.

Gość gość
Może ma kogoś. Nie badz taka natretna. A jak chcesz tylko sexu to powiedz wprost albo zainicjuj

Gość gość
Nie ma nikogo, bo niedawno pytałam. O to zapytałam wprost, bo sam wcześniej pytał mnie o to samo.

Gość gość
"Jak dać do zrozumienia" najlepiej tak jak faceci kobitą ... zacząć go macać, niby w żartach gadać o seksieitd. najlepiej poobserówać tych *****czy (oni natomast wzieli przykład z prostytutek)