Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyobraźcie sobie taką sytuację

Polecane posty

Gość gość

znacie ale tylko z widzenia faceta, o którym nic nie wiecie. Na oko jest koło 40 stki, i taki facet podchodzi do was i chce się umówić. I co zrobić w takiej sytuacji?? Umówić się czy zapytać najpierw o stan cywilny bo przecież z żonatym się nie umówię ??

Gość gość
a ty umawiasz sie na kawe czy do lozka? :D

Gość gość
a co za różnica?? jak żonaty to w ogóle na nic nie chcę się umówić

Gość gość
no jak dla ciebie nie ma roznicy czy gadasz a facetem przez godzine w knajpie czy sie z nim bzykasz to ja nie mam wiecej pytan

Gość gość
no chyba normalne że najpierw na kawę się chce umówić a nie do łóżka :o

Gość gość
do mnie taki podszedł tydzień temu xD nie umówiłam się ponieważ nie byłabym zainteresowana. Jeśli jesteś to umów się, możesz zapytac o stan cywilny xD, ale niekoniecznie.

Gość gość
no ale o to właśnie chodzi, czy zapytać zanim się z nim umówię czy dopiero jak się z nim spotkam ??????

Gość gość
NAJPIERW? a wiec ty zakladasz ze z automatu musi byc jakies POZNIEJ?

Gość gość
uwazaj na waritki co zaprazają na kawe a lądujesz z nią w łóżku i to bez kawy

Gość gość
kiedyś taki chłopak brzydki jak noc chodził za mną myślałam że to przypadek potem mówił mi cześć i po imieniu zaczęłam się trochę go bać bo w ogóle go nie znałam nawet jak ma na imię potem ni z tego ni z owego zaproponował mi wyjście na imprezę oczywiście odmówiłam i jakoś przestał za mną chodzić ale się bałam z obcym się nigdy bym nie umówiła a on do tego był brzydki fe :O

Gość gość
no ludzie, ja tylko o jedną rzecz pytam : kiedy zapytać o stan cywilny?? Facet podoba mi się bardzo, jestem pewna że ja mu też, spotykam go od jakiegoś czasu tylko że nie mam żadnej możliwości niczego się o nim dowiedzieć. I dlatego pytam was, jak się dowiedzieć?????

Gość gość
"ie mam żadnej możliwości niczego się o nim dowiedzieć. I dlatego pytam was, jak się dowiedzieć?????" ..... O.O

Gość gość
mozliwosci zasadniczo masz dwie albo zapytasz jego albo dowiesz sie z innych zrodel zakladajac ze nie zamierzasz rzucac kolesiowi na kark prywatnego detektywa ani wypytywac o niego w okolicy i przeszukiwac pejsbuka po prostu zadaj mu takie pytanie. kiedy - twoj wybor, mozesz natychmiast ze smiechem informujac pana ze z zonatymi sie nie umawiasz. tylko wez poprawke na to ze tym sposobem dajesz mu inna informacje - szukam wolnego faceta.

Gość gość
gość dziś dzięki za odpowiedź normalną :) chodzi o to że kiedyś już się umówiłam z kimś a potem się okazało że facet ma trójkę dzieci i żonę :o Nie chcę drugi raz takiego czegoś przeżywać, dlatego teraz chyba od razu zapytam