Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej mam do was pytanie co o tym sadzicie . ?

Polecane posty

Gość gość

Mam pewne pytanie i może wy mi trochę doradzicie bo ja juz nie wiem co o tym myśleć . Otóż problem polega na tym , iż w sobotę (15.08) zaczęłam się źle czuć dopiero pod wieczór za to dzień później było to samo ale już przez cały dzień , nie powiem bo w ten dzień było jeszcze gorzej niż poprzedniego miałam straszna ochotę co chwile wymiotować aż w końcu sie stało i niby było lepiej ale tylko przez chwile i na nowo to samo w poniedziałek juz tak nie miałam ale za to od tamtej pory kreci mi sie ciągle strasznie w głowie jem normalnie i pije dużo do tego od poniedziałku plamie trochę i to nie okres bo miałam dopiero wiec raczej to nie możliwe dodam ze boli mnie brzuch od samego początku . Pomoże mi któraś przez co to może być . ? Każdy mi mówi ze to może być również ciąża co o tym myślicie . ? Dziękuję za wszelka pomoc :) Do tego w niedzielę miałam temperaturę podwyższoną - 37.0 do 37.9 .

Myślę że powinnaś iść do lekarza i o sprawdzić. Chociaż patrząc na naszą służbę zdrowia to zanim się dostaniesz będziesz już w trzecim miesiącu :) a tak serio lekarz, test bądź badania HCG:)