Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktoś się zna na zębach

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy ktoś się zna na stomatologii? Powiem szczerze, od 2 lat nei byłam u dentysty, a to przez strach. Z braku odpowiednich kompetencji pewnej " stomotalog" musialam usunąć 7. Dwa razy mi borowała i plombowała dolną 5. Od tamtej pory ciągle mam wrazenie, że plomba mi rozpycha ten ząb, uczucie ucisku. Ciągle dotykam go językiem i tak już dwa lata się mecze, co to może oznaczac?

Gość gość
zle zalozyla, moze w srodku zab jest popsuty?

Gość gość
No właśnie plomba jest jakby taka zołtawa i widze pod nią juz trochę ciemnej materii...;/

Gość gość
Jeśłi to zgorzel to czeka cie kosztowne leczenie pozdrawiam

Gość gość
Idz do dentysty. Jesli tak sie dzieje to pewnie wsadzila ci za duzo plomby rozepchnelo zab tak ze cos sie tam moglo dostac w miedzy czasie idz poki zab do usuniecia nie bedzie a ja tak mialam ale na szczescie tylko kanalowym sie skonczylo i drugi zab jak mi sie po jakims czasie ropa wdala to usuneli ale dobrze ze to byl mleczak

Gość gość
nie chce go stracić.. boję sie leczenia..boże Ci dentysci..

Gość gość
Wez znieczulenie i luzik i idz jak najszybciej! Tylko do innego a jak powie ze wyrwac trzeba to popros o opatrunek i do trzeciego

Gość gość
w piątek idę wlasnie na przegląd zobaczymy co powie.. chociaż obawiam sie najgorszego.. oczywiscie, znieczulenie wezmę, bo jestem strasznym histerykiem..oby to nie bylo zaawansowane..

Gość gość
Ktos miał podobne doświadczenia z takim uczuciem parcia i ucisku?

Gość gość
Mysle ze na forum nikt nie udzieli ci w pelni profesjonalnej odpowiedzi, jak najszybciej idz do dentysty. Ze swojej strony mogę polecic ci sprawdzona klinike http://www.victoriaclinic.pl/, jestem pewna ze otrzymasz tam fachowa pomoc

Z tak uszkodzonym zębem warto się udać do specjalisty. Zobacz tą ofertę http://www.declinic.pl/ Nie będziesz biegać od specjalisty do specjalisty, bo tu masz w jednym miejscu wszystkich od endodonty, chirurg, protetyk, do ortodonty. Razem podejmą decyzje jakie leczeniu. Mają najwyższej klasy sprzęt, wiec nie masz czego się obawiać.