Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blednygosc

jest tu ktoś normalny?

Polecane posty

Gość gość
jеbаć błędnego starego cwela !! :D

Gość pomidorówna
Nie wiem czy szlachetne, ale na pewno śmieszne w jego wykonaniu. Moim zdaniem chciał Cię rozśmieszyć. To takie pogilgotanie pod paszką:P:) Albo pociągnięcie za warkoczyk - jak wolisz 🌻

Gość gość
hahaha masz racje utop w spamie parówczaka :D

Gość gość
ty lubisz, ale pały obciągać analfabeto :D

Gość gość
władca lalek dziś Drogi Cyniku Bardzo mi schlebia fakt,że wciąż pamiętasz o Agnieszce.Cieszy mnie też ,że wspominasz o jej wnętrzu,pisaniu, o wszystkim...choć o cipce,tyłku,cyckach możesz zapomnieć Jednak,jak wspomniałeś wcześniej,jest zajęta.Masz rację!Jestem jej mężem Ty-jesteś naiwny(Twoje słowa),cyniczny(ale o tym szczególe każdy wie). Sam Twój login mówi za siebie.Co do Twych słów(str.4 Twego tematu) cyt. ,,....po spotkaniu z takim pięknem pozostanie mi celibat przez resztę samotnego i smutnego życia, z jedynymi uśmiechami na myśl o tych chwilach..." niestety tylko to Ci pozostaje szkoda tylko - dla Ciebie , że spotkanie nigdy nie miało miejsca , zresztą to drobny szczegół. ale niech i tak będzie godzę się na to z jednego względu - lubiłem czytać o tym co i jak piszecie. Jeżeli uważasz , że kłamię,oszukuję lub jestem niewiarygodny podaj e-maila(odpiszę Ci z chęcią i podam szczegół bardzo dokładny-myślę,żę kopara ci opadnie) In! pozdrawiam Cię serdecznie.Spoko z Ciebie facet! ...co do pomarańczy,niebieskich,hejterów itp itd -WBIJCIE SOBIE DO TYCH ZAKUTYCH ,ZGNIŁYCH GŁÓW !!!ze mnie KOKE-jak z koziej d**y trąba ps. mimo to pozdrawiam wszystkich serdecznie Cyniku czekam na e-maila nie am czasu grzebać i szukać Twego namiaru oszczędż mi tego...proszę kwiatek.gifkwiatek.gifkwiatek.gif Nowy w mieście dziś gość dziś Nie, nie już wszytko się wyjaśniło. Lalkarz z żoną ustawki robią pod forme i wyłapują co lepsze pelikany. smiech.gif Takiej grubej ryby jak Cynik to się chyba nie spodziewali. Chociaż musiało być coś na rzeczy, bo ten o Agnieszce tematy zaczął zakładać, z przymiotnikami najwyższego stopnia. Pipa nie wykasowała historii, odwróciła kota ogonem, gdy ten sobie zajrzał, zrozumiał, że jest o krok od dostawienia mu rogów i teraz odwraca kijem Wisłę, zawalając na pelikanów, jak to się świetnie bawią a żona pewnie u swojej mamy.

Gość blednygosc
podnose sobie bo jakoś aktualne mi sie wydaje :D

Gość kreuzus
emnnnnyylomnyyyy ghmmmm jam Ci Waść Normalnym bywam :-/

hej krezus b kotek i mialas racje . powaznie to co tu sie wyprawia to jakas porazka. cale szczescie dzis mam co robic:D mam nowa ksiązke wiec z checia sie łodchamię :P

Ja wlasnie chlopcu dwudziestoletniemu polecilam dostojewskiego i kafke, bo narzekal na ubogosc studium psychologicznych we wspolczesnej literaturze :)