Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kusza hejtuje ciotki

Polecane posty

Gość gość
Ale mnie teraz zastanawia, co to znaczy być tutaj od dawna? To że nas wtedy nie było, to nic nie znaczy przecież. Proszę nie mieszać reszty ciotek w moje uczynki. Może to jakaś solidarność wobec wszystkich, które musiały odejść przez to, kto wie.

Gość Najszybszy w mieście
a za mną nikt nie chcę łazić :( nawet mój pies ostatnio poszedł w inna strone :(

Gość gość
A Ci co napieprzaja z pomarańczy to lepsza rasa?

Gość gość
Na tych tematach NIE MA pomarańczy. Wbij to sobie do tego pustego łba

Gość gość
Stwierdzenie jest fałszywe, ale dla dinozaurów pewnie bardzo wygodne.

Gość gość
Ja pier/dolę.. Z szacunkiem do wszystkich.. Padło fajne stwierdzenie Jak nie należysz do grona cioteczek to prędzej czy później cie zniszczą.

Gość gość
Samansara, za mało Ciebie tu złego spotkało, żebyś mogła zrozumieć (nas). Wielki szacunek dla Twojej inteligencji, ale tego rzeczywiście nie zrozumiesz. Nie oberwałaś tak. Pozdrawiam.

Gość gość
W końcu nie znam stąd nikogo. Tylko Jarka i to z innego pokoju. To nie powrót betonie zastanów się lepiej dlaczego tak się boisz nudnych ciotek.

Gość gość
Cizia wczoraj przez przypadek sprzedala sie z gegania z goscia, a dzisiaj od samego rana zaczyna oskarzenia w kierunku haji. Co za bezczelne babsko.

Gość gość
Ciziu pisz,skoro mówisz A powiedz B Wystaczyło, że PSuj przyszedł na chwilę, dwa słowa zamienił i ktoś nie wytrzymał ciśnienia. Te fajne dziewczyny długo tu nie posiedzą. Stara gwardia już sie o to postara.

Gość gość
Mówisz o tych, które pojawiły się tutaj daaaawno temu?

Gość gość
Ty od "starej rury", a widziałaś ty CiZIę, idiotko?! O nie, nie widzałaś!

Gość Ciekawska i zaintrygowana
gość dziś Cizia wczoraj przez przypadek sprzedala sie z gegania z goscia, a dzisiaj od samego rana zaczyna oskarzenia w kierunku haji. Co za bezczelne babsko. x bo się wylogowałam i zalogowałam po jakimś czasie od nowa? ta jak teraz? :D

Gość gość
Ciekawe po co co chwila sie wylogowywujesz gasko, daj glos, pogegaj troche :D

Gość gość
odp*****l się od Cizi kutafonie j****y 😠

Gość gość
Ciz? Byla u mnie i spała w namocie obok Ina. In tak się z nią żegnał, że z wrażenia namiot zostawił. Muszka poszła spać więc zbastuj troszkę. Wiem, przeszkadzam. Ja pier/dolę.. Z szacunkiem do wszystkich..

Gość gość
Widac lubisz masochizm i skubac wlasne piorka.

Gość gość
Dlaczego nie napiszesz tego z niebieskiego flagowego nicka? Strach cie oblecial? Słodko Winna była obrażana nim tu przyszłam... Pisała pamiętniki na początku lipca, a mnie wtedy nie było. Hejty zawsze się nasilały po wpisach Słodkiej na Bodyguard story.Ciekawe dlaczego. Nie rozumię przepraszam nie rozumiem.

Gość gość
Dlaczego Żmij tak bardzo liże anusa Wilkowi? To nie są zwykłe gadki jak Widmo czy Matu. Cały czas "Paweł to, Paweł tamto, wytłumaczę ci się, miałeś rację wiesz, ja też jestem za zlikwidowaniem gościa

Gość gość
bywalec F8 dziś Żmij nie napinaj się tak, bo wysrasz swojego starego 🖐️

Gość gość
...nie wiem jak kto, ale bycie tutaj nie ma kompletnie przełożenia na moje życie w realu. ...poza rożnymi innymi względami takie dyskusje (pisane) trenują formalna poprawność pisowni, i umiejętność formułowania myśli co nie jest w późnym wieku bez znaczenia dla opóźniania demencji starczej.

Gość gość
ale tych poprzednich, z Foxy Lady, Iskierką, Klarą, Di i innymi,------Żmij KRETYNIE! przecież one nadal piszą, tylko w innym ubranku. Myślisz GŁĄBIE, że te Cizie i Wadery znikąd się wzięły? To są nowe niki tych co wymieniłeś debilu.

Gość gość
Co do tematow jakie tu sa poruszane to ostatnio byka ciekawa dyskusja na temat w jak rozny sposob kobiety i imezczyzni podchodza do procesu poznawania sie kiedy powinien pojawic sie seks wspolne mieszkanie decyzja o spedzeniu reszty zycia razem.

Gość gość
Oczywiście Żmij nigdy nie pisze z goscia.

Gość gość
Gdzie te czasy gdy panowała tu erotyka?Wiersze Cynika,opowiadanie Słodkiej i Koke,Kawiarenka Sunny? Teraz ero stało się aseksualne,toksyczne,wyzwiska,kłótnie,plucie ,wszystko podane w golonce z kapustą. Cynik,Koke,Sunny,Słodka Wracajcie!

Gość gość
Oto cala taktyka ciotek-oskarzyc, narobic smrodu i powiedziec "nie powiem, nie twoja sprawa". Zal patrzec jak daleko moga sie posunac zazdrosne kobiety.

Gość Najszybszy w mieście
zatęskniłam nagle za Dii, Klara i Iskierką :(

Gość gość
Żmij też je/bał małe dzieci. Razem z Nowym w mieście. 🖐️

Gość gość
Żmij nikogo nie jepał.to chamskie pomówienia.Żmij jest od urodzenia impotentem i mu nie staje,więc jak miałby jepać ta małe dzieci z Nowym?:Dmoże i chciałby,ale biedaczyna nie ma jak hahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D:D