Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Projekt ERO

Polecane posty

Gość gość

Ciekawość przygnała mnie na to forum :D...co i dlaczego a przede wszystkim o czym ludzie tutaj piszą. Poczytałam i uznaje, ze moja ciekawość została zaspokojona rownież stopień niesmaku wobec pewnych jednostek sięgnął zenitu. Są tu jednak(uffff), także ludzie ciekawi, inteligentni ironiczni i błyskotliwy, ale przede wszystkim nie dający się sprowadzić do poziomu mułu i kompletnego dna. Cdn.... R

Gość samasrała
Ja pier/dolę.. Z szacunkiem do wszystkich.. Kolejna nawiedzona.

Gość gość
...cdn? Zaraz będą zasady uczestnictwa w projekcie ERO

Gość gość
Res powszechnie znany i atakowany jako Rescator555 to jego tematy przyciągnęły moja uwagę ponieważ były ciekawe i prowokatorskie równie mocno jak przewrotny i sarkastyczny bywa Res. Jego zabawne i ironiczne odp na pełne jadu i insynuacji posty uprzyjemniały nam wakacyjne wieczory. Dzięki z pobytów u ciebie nie zrezygnuję :) Dylematy Socjopaty ciekawy i inteligenty autor trudnych tematów jego pytania i odp pobudzają wyobraźnie i zmuszają do przemysleń...lubię A teraz Panie miałam z nimi mało kontaktu oczywiście poza moja posiadająca kilka osobowości fanką :) Frida królowa autoironii o ogromnym dystansie do świata i ludzi - ciebie się wiek sie nie ima młoda dziewczyno :) Niestała czytaczka ciepła i miła...zapuszczająca muzę z rożnych klimatów :) Zerojedynka pozdrawiam Imperium w twoich ustach ostro nie znaczy wulgarnie :) R

Gość gość
Noooo i dochodzę :p moja wielbicielka jednocześnie pełna zajadłosci projektująca na mnie wszystkie swoje nieszczęścia i wyhaczacz podbilijajacy w stylu ze omg przyprowadziłam ja sobie z pierwszego wątku i tak przy mnie trwała do końca bawiąc mnie i jednocześnie niepokojąc czy to roztrojenie jaźni nie jest, aby zaraźliwe. Wnioski : cześć kobiet bo absolutnie nie uogólniam jest tak mocno zdesperowana by zwrócić na siebie uwagę, ze gotowa jest zagryźć każdego kto stanie im na drodze stad hejty i te miłe słówka kierowane najchętniej z pomarańczowego do wszystkich dookoła. Myśle, ze to samotność i brak satysfakcjonującego życia sprawia ze tak sie dzieje...co dało mi do myślenia i aspunt to działania by w przyszłości nie stać sie kimś podobnym. Co do mężczyzn nie wymienionych to myśle, ze dowartościowują swoje ego...nie musza sie specjalnie starać by o nich walczono a w RL jest to niemożliwe. A teraz możecie mnie zjeść albo opluć albo udać, ze Was to nie dotyczy ostracyzm to tez uczucie:) Buźki piękne R pisząca z pomarańczowego ale podpisana :p

Gość gość
Wzruszyła mnie twoja historia a teraz wypier̀dalaj :O 🖐️ )))

Gość gość
I to w podskokach bo jeszcze mogłoby to gowno sie do mnie przylepić :D

Gość gość
Wolisz być w dùpie i g̀ówno widzieć. Też sposób.

Gość gość
Porzucasz czeskiego siurka :(

Gość gość
Nie p/i/e/r/d/o/l to R siurkowa siurek sie załamie i koniec ze zmuszaniem i obowiązkiem :D

Gość gość
Przecież dobrze napisała :) Tak to wygląda

Gość gość
Też cię lubię Ratowniczko ;)

Gość gość
Dobrze mowi dać jej w pysk z jakiegoś hejta 😴

Gość gość
Czeski siurek potrzebuje helpa Ratowniczko :P

Gość gość
Zero,a nie jedynka. Czytaczka zjadliwa. Frida wścibski babol, Imperium zdemoralizowana. Moje zdanie.

Co do mężczyzn nie wymienionych to myśle, ze dowartościowują swoje ego...nie musza sie specjalnie starać by o nich walczono a w RL jest to niemożliwe. X To prawda. Ja np wysyłam kobietom na maila zdjęcia Brada Pitta i kłamię, że to moje. Na razie udaje mi się to utrzymać w tajemnicy. Fajnie jest przeczytać w odpowiedzi, że jestem przystojny :)

Gość gość
Ty szukasz łatwych i erotomanek. :O

Gość gość
Och Androgen jak mogłeś tak brutalnie pozbawić mnie złudzeń? To nie byłeś Ty na tych zdjęciach? 😭 A ja uwierzyłam :P

Gość gość
Na marginesie, Ty łatwych nie lubisz ;)

Gość gość
Lubisz ;) I gdy się opiera (nie tylko o ścianę) też lubisz :P

Gość gość
Lubicie udostępniać swoje zdjęcia? Oglądać zdjęcia kobiet/mężczyzn którzy są realni? https://hashnaked.com/ - wejdź, zarejestruj się, wrzuć fotki i przeglądaj profile - ulubione dodawaj do OBSERWOWANYCH :) Dołącz do społeczności hashnaked! Brak reklam, bez spamu - nic tylko dodawać fotki! Najlepiej, najłatwiej i najprzyjemniej to zrobisz przez urządzenie mobilne - smatfon/tablet. Próbujcie :p

Gość MadziaRozumię78
Mam ekstra fryzurkę intymną🌻👄 Dla każdego zalogowanego👄 gościa oferuję jotpega i darmową strawę❤️🌻

Gość gość
Uparty czy cierpliwy? Sama nie wiem. Przecież jak już przychodzi co do czego Twój klucz nie znosi sprzeciwu. Dłonie na nadgarstki, udo miedzy uda ;)

Gość gość
I i tym pisała właśnie R. :D