Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

musze sie wygadać. :( ciaża

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat i jestem szczesliwa zoną od czerwcs tego roku. Planowałam ten ślub z milosci razem z moim ukochanym. Jednak w kwietniu przed slubem dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Plakalam ze szczescia razem z moim przyszlym mezem i naszymi rodzinami. Jednak w maju dowiedzialam sie ze ciaza sie nie rozwija... Cos okropnego. Płacz,placz i jeszcze raz placz. To bylo okropne. Teraz tez czesto placze. Nie moge sie z tym pogodzic ze mojemu malenstwu nawrt nie zaczelo byc serduszko a juz musialo umrzec... Bylam w szpitalu na lyzeczkowaniu. Teraz wzielam dziekanke bo nie daje rady z utrata dziecka. Jestem w danii i planuje moze tutaj rozpoczac studia i pracowac. Maz pracuje. Chce znow zajsc w ciaze. Lekarz powiedzial ze za pol roku moge sie starac. Nie wiem czy pod koniec tego roku znow sie starac o dziecko czy poczekac az sie czegos dorobimy. Chce juz miec dziecko. Nie jestem typem imprezowiczki. Chce miec rodzine,ustatkowac sie. Z drugiej strony nie chce zeby malenstwu czegos brakowalo. Dzieki ze moglam sie wygadac:*

Gość gość
Spoknojnie organizm wie co robi ...jeżeli pecherzyk był pusty to znaczy że płud miał wade i itak nie był by zdolny przetrwać w przyszlości i lepiej jak stało sie tak na tym etapie niż później

Gość gość
jesli czujecie się gotowi to jak najbardziej. po twoim wpisie wnioskuję, ze jestes świadomą i odpowiedzialną osobą. pamiętaj by podczas starań brać kwas foliowy. mozesz tez wyznaczać sobie dni płodne przy pomocy testów lh albo mikroskpu owulacyjnego no afrodyty. to drugie wydaje mi się nawet lepsze bo jest wielokrotnego uzytku.