Tymbarqq17 0 Napisano Sierpień 20, 2015 Siemka, mam pytanie... dziś będę brać 3 tabletkę antykoncepcyjną z pierwszego opakowania. Wczoraj w nocy chlopak pierwszy raz się we mnie spuścił ( jestem już po 2 tabletkach) , czy to prawda, że tabletki działają od pierwszej? Czy mam się bać czy być spokojna? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Migea Napisano Sierpień 20, 2015 Tak, działaja pod warunkiem, że pierwsza zażyłas w pierwszym dniu cyklu czyli w pierwszym dniu krwawienia. Dobrze byłoby, żebys przy tabletkach stosowała osłone do antykoncepcji np Harmonellę. Chroni ona przed zakrzepica, osłabieniem wątroby i innymi skutkami ubocznymi stosowania hormonów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2015 Nie masz sie czego bać jeśli nie miałaś wtedy owulacji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 21, 2015 Nie trać czasu na forum tylko pracuj ci/pą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymbarqq17 0 Napisano Sierpień 22, 2015 @Migea - zaczęłam brać pierwszym dniem miesiączki :) To moje pierwsze opakowanie stąd takie pytanie . Dziękuję za pomoc przy następnej wizycie u ginekologa również poruszę ten temat ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach