Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszysy faceci mogli by powyzdychać!

Polecane posty

Gość gość

świat był by wtedy o wiele lepszy :D

Gość gość
oho masz 13 lat i właśnie jakiś twój kolega dał ci kosza :)?

Gość gość
r****cze mogliby pozdychac, jak facet jest inteligentny, jest chemia to od razu lepiej sie zyje, no ale ciezko na takiego natrafic :( zycze tego i tobie i sobie, NIE *****czom, metroseksualnym memejom i pustakom

Gość gość
zgłaszam ten temat do prokuratury jak nawoływanie do masowego ludobójstwa!

Gość gość
r****cze mogliby pozdychac, jak facet jest inteligentny, jest chemia to od razu lepiej sie zyje, no ale ciezko na takiego natrafic smutas.gif zycze tego i tobie i sobie, NIE *****czom, metroseksualnym memejom i pustakom X Szkoda że właśnie na takich ruhaczy lecicie najbardziej i to nie tylko dyskotekowe panienki :o

Gość gość
nienawidze *****czy, wyczuwam cwaniakow z wystudiowana gadka, nie lubie jak facet za duzo gada, nie jestem sciera ani masochistka, nie mierz kazdej kobiety ta sama miara :/ jak patrze na chlopakow kolezanek, ktorzy nimi pomiataja to nie wiem co oni w nich widza, raz jednemu takiemu *****czowi powiedzialam co o nim mysle na temat tego, co robi mojej przyjaciolce to dostalam w twarz. Uczuciowy chlopak to skarb!

Gość gość
POWYZDYCHAC?

Gość gość
Niech zdychaja pedofile,mordercy,zboczency i reszta chamow,a prosze zostawic w spokoju pozadnych mezczyzn,bo mamy takich za malo.

Gość gość
*co one w nich widza.

Gość gość
dziś czyli co zle doswiadczenia z ruhaczami mialas.a sama ich do łóżka wpuszczałaś

Gość gość
16:54 tak sie sklada, ze chlopaka nie mialam,******cze chcieli mnie wykorzystac, ale nie jestem glupia, jak jakis normalny sie nie trafi to juz wole byc sama.

Gość gość
i co, nie jestem ofiara i nie mozesz ze mnie d***** zrobic to nudy? Wiem jak taki *****cz dziala, pospotykac sie z takim troche i jak nie ma seksu od razu to mu sie nudzi "zwiazek" i wciskanie bajeczek

Gość gość
16:51 :D >>> wyczuwam cwaniakow z wystudiowana gadka, nie lubie jak facet za duzo gada - mam wrażenie, że oni wszyscy teraz dążą do tego wzoru, szmatławe imitacje mężczyzny, na śmietnik z Wami! :D

Gość gość
Zazdrosna brzydula wkurza się bo faceci jej nie chcą:D