Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie tylko polacy...

Polecane posty

Gość gość

Wiążą koniec z końcem i ledwo starcza im od 1 do 1 w stanach zjednoczonych jest 50 mln osób żyjących w skrajnej nędzy w Polsce tylko 15 % w USA 50 mln to 1/6 mieszkańców w wielkiej Brytanii Niemczech we Włoszech w Hiszpanii Portugalii Grecji też są osoby co nie mają co do garnka włożyć w Polsce bezrobocie wynosi 12% w Grecji w Portugalii Hiszpanii 25% we Włoszech 22% tam jest też mnóstwo bezdomnych i żebraków polska nie jest biedna jest tak samo jak Niemcy czy Francja wysoko rozwiniętym krajem

Gość gość
Odpiszcie mi na tym forum chce znać wasze opinie i komentarze proszę was o to proszę was o to chce znać proszę was

Gość gość
h/u/j mnie to obchodzi wypi/erd/al/aj z tymi prowokacjami

Gość gość
Ja jestem z życia zadwolona co roku jeżdze na wakacje stać mnie na fajne stroje i dobre jedzenie nie narzekam.

Gość gość
Jeśli cie to h/u/j obchodzi to czemu na ten temat wchodzisz co cwelu!

Gość gość
tak zyjesz w bardzo wysoko rozwinietym kraju, tylko nie dla szarego obywatela :P masz iscie europejskie towary na polkach i iscie europejskie ceny tych towarow :P tylko zarabiasz 3x mniej niz twoj odpowiednik zawodowy w innych krajach ue :D nawet ten bankrutujacy grek ma wiekszy socjal niz ty zarobisz na 3 etatach :D a ja mieszkam w DE, zarabiajac 1500 eu moge cala moja wyplate przeznaczyc na 7dni w USA za 1299 :D a ty? ile kosztuje w pl wycieczka do USA jak ci juz biuro podrozy wize zalatwi? za 5000 tys zlotych (przy minimalnej wyplacie 1300 netto ) znajdziesz oferte?? :D wycieczka do tajlandii 1399 eu...ile w pl? od 9tys? :P

Ale kogo to obchodzi? Mam przejmować się jakimiś banialukami, chować się pod łóżko i obgryzac paznokcie przez to jaki świat jest okrutny? No chyba nie. Biedni ludzie mnie nie obchodzą, tak samo jak zdepresowane prawiczki.

Gość gość
A jakoś bardzo dużo Polaków wyjeżdża za na zagraniczne wczasy