Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakieś mądre, inteligentne kobiety są

Polecane posty

Gość oznaczonygosc
a ja jednak autora nie skreślam,z nim trzeba łagodnie wtedy się nawet uśmiecha :-)

Gość gość
inteligencja autora powalana kolana, zaklada ten sam temat po raz trzeci

Gość gość
widać ,że debil /debilka zawitał/a na top , a zjedz sobie sama, bla bla .Średnio rozwinięty przedszkolak ,o intelekcie emocjonalnym małpy.A topic miał być dla inteligentnych. Ja też się uśmiecham .... z politowaniem

Gość gość
szkoda potencjalu gosci, moze nowy topic?

Gość gość
:) witam

Gość gość
gość dziś inteligencja autora powalana kolana, zaklada ten sam temat po raz trzeci x nie musisz klękać nie jestem Panem Bogiem.

Gość gość
gość dziś widać ,że debil /debilka zawitał/a na top , a zjedz sobie sama, bla bla .Średnio rozwinięty przedszkolak ,o intelekcie emocjonalnym małpy.A topic miał być dla inteligentnych. Ja też się uśmiecham .... z politowaniem x zastanów się nad tym co napisałeś/ aś paranojo... nawet melodyjnie brzmi (bez urazy) :D

Gość gość
gość dziś szkoda potencjalu gosci, moze nowy topic? x to zakładaj.

Gość gość
Paranoja to twoje drugie imie, łącznie z notorycznym myleniem płci. Baju baju synu

Gość gość
gość dziś Paranoja to twoje drugie imie, łącznie z notorycznym myleniem płci. Baju baju synu x jakie jest twoje pierwsze...(?)...

Gość gość
Jak dla ciebie to s,,,,

Gość gość
gość dziś Jak dla ciebie to s,,,, x nie obchodzi mnie to. zatrzymaj je dla swoich znajomych.

Gość gość
wasze jadki sa bezcelowe

Gość gość
Dla. Znajomych mam ńormalne, ty nim nie jestes, a dla ciebie to Seba.jestes gejem ,że sie do mnie tak dossałes chłopie, zakochałes sie ? Przykro mi , ale nie reflektuje na twoje powaby

Gość gość
gość dziś inteligencja autora powalana kolana, zaklada ten sam temat po raz trzeci x nie trzy tylko raz.

Gość gość
gość dziś Dla. Znajomych mam ńormalne, ty nim nie jestes, a dla ciebie to Seba.jestes gejem ,że sie do mnie tak dossałes chłopie, zakochałes sie ? Przykro mi , ale nie reflektuje na twoje powaby x to sobie bądż. i wszystkiego dobrego. i sobie jedź. zapisz się na toure de france na przykład. powodzenia.

Gość gość
:) trzyczterypięćsześćjedensiedemosiemniebieskiporanek.

Gość gość
Mówiłem zakochałsię, ale itelektem to nie grzeszy. Ta monotonia wypowiedzi. Masz iq wyższe od małpy ?

Gość gość
gość dziś gość dziś inteligencja autora powalana kolana, zaklada ten sam temat po raz trzeci x nie trzy tylko raz. x x dokańczam. raz, jednego dnia: na dysusji ogólnej i na życiu uczuciowym, i po 30-tce. po to, aby stworzyło całość.

Gość gość
gość wczoraj Mówiłem zakochałsię, ale itelektem to nie grzeszy. Ta monotonia wypowiedzi. Masz iq wyższe od małpy ? x zostanę przy swoim. ty powiększaj swoje.

Gość gość
x nic nie jest napisane ale odpowiem cześć,

Gość gość
no dobra to jak komuś autor nie odpowiada to niech wypada,bo zeszliście z tematu a koty jednak łaziły

Gość gość
tak. i co z tego.

Gość gość
gościówa po 40tce dziś Dobry wieczór usmiech.gif Ładny ten adres mailowy...zachęca usmiech.gix x jak ładny. zwyczajny. niebieski.

Gość gość
gość dziś no dobra to jak komuś autor nie odpowiada to niech wypada,bo zeszliście z tematu a koty jednak łaziły x niech szykuje się na wspomniane przeze mnie tour de france lub państwo obok de giro italia (jak strzeliłem byka to zakrzyczcie mnie) x p.s. koty łażą i będą łazić, nietoperze będą latać, samoloty też. i słońce bedzie świecić. i księżyc też będzie świecił. i nawet gwiazdy będą świeciły.