Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

W jakim celu palicie papierosy? nic w tym ciekawego nie ma

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

pr贸bowa艂am, duszacy dym i nic wi臋cej. Z rury wydechowej samochodu si臋 zaci膮gnijcie, b臋dzie podobny efekt.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a po co pijecie w贸dk臋 - nic w tym ciekawego nie ma - pr贸bowa艂em, tylko w g艂owie si臋 kr臋ci i rano kac a po co bzykacie dziewczyny - nic w tym ciekawego nie ma - z dziury im 艣mierdzi i jeszcze dziecko z tego mo偶e byc i alimenty a po co jecie s艂odycze - nic w tym ciekawego nie ma - zgaga tylko po tym i z臋by sie psuj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po alkoholu akurat jest fajnie, przyjemnie, jestem bardziej towarzyska i weso艂a :) a papierosy? nic nie daj膮, nigdy nie zrozumiem po co ludzie pal膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo to jest na艂贸g..nie wiem po co zaczynac taki w膮tek!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A po co tu piszecie - nic w tym ciekawego nie ma - Czas marnujecie i jeszcze si臋 denerwujecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale po co w og贸le ludzie zaczynaj膮 pali膰 i wkopuj膮 sie w na艂贸g skoro nic w tym ciekawego nie ma :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 tego nie rozumiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
alkohol poprawia smak potraw, ja malo pi膮e ale dobre winko do obiadu... Albo lody polane alkoholem! A dobra szarlotka albo serniczek... a wseksei coraz nowe doznania no i zdrowy jest. A papieroch?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cera palecej 40tki wyglada na 60 lat. Wiekszosc chorujacych na raka (czegokolwiej) pali, Poza tym obturacyjna choroba p艂uc...cz艂owiek sie dusi - i po co to komu? O kasie i smrodzie nie wspomne

Udost臋pnij ten post

To jak, jakby zapyta膰 wszystkich nastek, czego daj膮 d**y za kase.. Mnie nauczyli pali膰 w gimnazjum i pale do dzisiaj. Bo lubi臋. Ci, kt贸rzy nie pal膮 to tego nie zrozumiej膮. Dla mnie to nie jest na艂贸g, cho膰 pale kilkana艣cie dziennie, zale偶nie od tego co robi臋. A gdybym chcia艂, rzuci艂bym od razu bo gdy nie mia艂bym akurat fajek, to wytrzyma艂bym (cho膰 takie chwile 偶e nie mam ich, nie zdarzaj膮 si臋 nigdy XDD)

Udost臋pnij ten post