Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci lubią powierzchowne tepe kobiety

Polecane posty

Gość gość

Bez własnego zdania

tylko tacy którzy sami nie błyszczą inteligencją i żeby nie czuć sie gorsi wybierają właśnie takie kobiety.

Gość gość
Faceci czy intelektualne miernoty? Zazwyczaj obserwuję, że atrakcyjne dziewczyny są w towarzystwie degeneratów, mięśniaków, którzy mają elementarne problemy z poprawnym złożeniem zdania, już nie mówiąc o dyskusyjnym guście "muzycznym". Nie oszukujmy się jednak, aspekt wizualny jest dla faceta cholernie ważny, dla mnie również, wyglądam, uważam, w miarę dobrze, o formę dbam, ale w większości przypadków widzę dziewczyny może i atrakcyjne fizycznie, ale mentalnie po prostu niziny intelektu. od dłuższego czasu nie udało mi się spotkać kogoś kto w miarę dba o siebie i dla męskiego oka jest atrakcyjny, a jednocześnie ma jakiś akceptowalny poziom inteligencji, klasy... Często bywa też tak, że niektóre kobiety mylą inteligencję z bycia wredną pindą z przesadnym samouwielbieniem. W tym świecie tak się wszystko powaliło i zarazem ze zwiększoną siłą ukierunkowało na ocenę drugiego człowieka przez stan posiadania, że przeraża mnie to co często widzę.