Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowe wolą synowe czy zięciów

Polecane posty

Gość gość

cześć kobietki, tak się pytam bo wiem, że stereotypy i kawały mówią o teściowych co nie znoszą swoich zięciów czyli mężów córek. Ja natomiast ( młoda mężatka ) odnoszę zupełnie inne wrażenie: moja teściowa uwielbia swojego zięcia ( męża jej córki ), a mnie olewa i krytykuje, nie będę pisać o szczegółach ? Proszę wypowiedzcie się jak to jest u Was

Gość gość
tak jest w całej Polsce - facet to Bóg, kobieta to szmata

Gość gość
NOrmalka

Gość gość
U mnie jest to samo co u Ciebie tzn zięciowi wchodzi bez ceregieli w d**e a mnie ma gdzies. Synow szwagierki tez traktuje lepiej niż moje dzieci ale ja mam ja w d***e.

Gość gość glos z chmur
Nie wiesz o tym , ze to synowa jest "zla" bo to ona zabrala teściowej syna ( mezczyzne, który był jej , miał zapewnić byt, itd.) a zięciu tj ktoś kto wzial na siebie ciezar który teście nosili cale zycie na swoich plecach tj corke ( wiadomo, ze stara panna w rodzinie to cos najgorszego co może rodzicow spotkać, a poza tym facet zawsze sobie w zyciu jakos poradzi a kobieta nie zawsze potrafi. Dlatego zięcia będą wielbić nad niebiosa a synowa zawsze będzie ta zla. A jeszcze jak wyjdziesz za maz a w domu będą jeszcze niezamężne szwagierki albo nie daj Boze stare panny ( bez szans na zamazpojcie ) to będziesz miała przesrane.

Gość gość
Ja tam z teściową mam dobre stosunki. Bratowa męża chyba też, bo nigdy nie narzeka... W przeciwieństwie do brata męża, który swojej teściowej nie trawi kompletnie.

Gość gość
Tesciowo, teściowo Ty stary rowerze ! Jak Ciebie widze cholera mnie bierze.

Gość gość
Macie takie tesciowe na jakie zasługujecie i nie warto się dziwić. Z wysokiej półki tesciowe mają synowe na poziomie

Gość gość
mnie tam teściowa lubi ale bratową mojego chłopa już nie bardzo

Gość gość
teściowo, teściowo ty stary rowerze, tylko c***edałów brak, doprawie ci te pedały i pojade na tobie w świat

Gość gość
gość wczoraj wierutna bzdura! Masz IQ pierwotniaka. Rodziców się nie wybiera i czasem super gośc może mieć nieciekawego ojca czy matkę. W d***e żeś była i g****o widziała, skoro twierdzisz inaczej

Gość gość
A u mnie np jest tak.ze moja mama za.swoją synowa poszlaby w ogień natomiast za zieciem czyli moim mężem niekoniecznie... I dodatkowo Powiedziała mi kiedyś ze ona go akceptuje tylko dlatego ze jest moim mężem i ojcem jej wnuczki... Przykre to.jest

Gość gość
gość wczoraj Swoją wypowiedzią już się określiłaś kim jesteś,wysoką półkę to widziałaś pewnie w MAKRO a o tesciowej z takiej mogłabyś tylko pomarzyć. Kotuś,co znaczy ciekawy bądz nieciekawy??? geny ,geny,geny ale fakt jesli mówisz i IQ to ty masz tyle co rozmiar swojego bucika ..... XXX W d***e żeś była i g****o widziała XXX Czy ktoś taki jak ty zasłguje na partnera na poziomie????