Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielodzietni

Wynik Total Beta HCG,a ciaza...problem

Polecane posty

Gość wielodzietni

Witam serdecznie. Mam 41 lat. Ostatnia miesiaczka byla 3 lipca 2015r.powinna byc ok.7 lipca...miesiaczki mm co ok 30dni. 7 sierpnia bylam na NFZ u ginekologa,ktora wykluczyla ciaze-widziala nawet na USG ponoc cialko zolte i za pare dni mialam dostac okre...okresu nie dostalam,zrpbilam test ciazowy 10 sierpnia wyszedl pozytywnie;-) poszlam do innego ginekologa potwierdzil ciaze;-) i 5 tydzien-pecherzyk ciazowy,OK. Wczoraj bylam ponpwnie u ginekologa tj.20 sierpnia i niby 7 tydzien,USG zrobione,a pecherzyk pusty:-(((( a plod powinien byc widoczny:-) Kazal zrobil Total Beta HCG i wyszedl mi 2293mlU/ml i co to oznacza??? Czy moze mi ktos doradzic??? To by byla moja 5 ciaza;-) z ktorej BARDZO SIE CIESZE ale nurtuje mnie ten wynik i dwa rozne badania ginekologiczne:-( Nadmienie tez,ze USG wykazalo na prawym jajniku teratoma. Test Roma wuszedl tal\k: CA 125 23,2U/ml HE4 40,06 pmol/l Test Roma przed menopauza 4,79%

Gość gość
Powtórzyłabym jutro betę zeby sprawdzić czy przyrasta. Jeśli tak to rozwija sie ciaza a w 7 tyg niekoniecznie musi być ja widac. To kwestia kilku dni.

Gość gość
W 7 tygodniu powinno bić serce

Gość gość
Beta bardzo niska jak na ten okres ciaży :/