Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to są grube nogi?

Polecane posty

Gość gość
Podejrzewam cię o zaburzenia psychiczne, cos na kształt anoreksji. Otrząsnij się, bo to powazna sprawa. Chyba, że jaja sobie robisz.

Gość gość
nie no nie uważam siebie za jakąś mega, mega grubaskę ale moje nogi i brzuch mi się nie podobają.

Twoje nogi - chyba ich góra wydają Ci sie grube, bo sa troche szersze w udach, ale na moje oko wynika to z Twojej budowy tylko i wyłącznie - jak schudniesz to z kolei będa wygladały na krzywe - bo będziesz miałaodstep między udami. Podobno jest to modne, ale uwazam, że to brzydkie po prostu - miałam takie cos w chudych czasach i szczerze nienawidzilam... Może znajdź trenera, który by Ci podpowiedzialm jak to wszystko wymodelować ćwiczeniami, ale uwga - to znaczy prace nad mięśniami i być może większa wage!

Gość gość
Maxi_ja no wiem że ta górna część jest gruba i najbardziej to to mi przeszkadza bo reszta jest nawet spoko. no i te szerokie biodra ale właśnie wewnętrzna część ud strasznie ciężko chudnie.

Gość gość
Masz normalne nogi, zacznij ćwiczyć, to mięsnie ci je wysmuklą i tyle. Nie popadaj w paranoje. Maxi, nie wpędzaj dziewczyny w niepotrzebne kompleksy, bo jakieś głupoty wypisujesz

Gość gość
W którym momencie wpędzam ją w kompleksy?

Gość gość
Ćwiczę ale robię ćwiczenia siłowe a od nich będę miała podobno jeszcze większe nogi przez rozrost mięśni a nie chudsze. Już i tak mam takie kompleksy że gorszych się nie da mieć.

Gość gość
Ona po prostu chce usłyszeć ze ma śliczne badyle i jest szczuplutka ;__; a wy jej rady dajecie. Pfff

Gość gość
Idź leczyć swoje kwalifikacje kompleksy gdzie indziej a nie d**e innym zwracasz. Twoje nogi nie są problemem tylko twój skrzywiony umysł. Idź się zagłodz frajerko

Gość gość
badyle to ja bym chciała mieć :)

Gość gość
grube nie są ale masz koślawe kolana i zbyt gwałtowne przejście na udach

Gość gość
Strasznie grube i krzywe

Gość gość
Czemu pytasz na forum czy to są grube nogi? Sama uważasz że są grube więc pewnie tak jest. Na takim zdjęciu ciężko ocenić, zdjęcie jest zrobione od góry i Stoisz w rozkroku. Jeśli ktoś ci napisze ze jednak nie są grube to przestaniesz jęczeć?

Gość gość
Jedną nogę masz inną niż druga. Nogi są ok, ale górę coś masz nieciekawą. Typowe jabłko.

Gość gość
nie leczę swoich kompleksów. dużo osób mi mówi że mam normalne nogi ale to jak się na nie patrzą ludzi na ulicy mówi mi co innego.

Gość gość
nie stoję w rozkroku, to jest moja normalna postawa, zdjęcie jest zrobione bardziej na wprost niż z góry. dopóki moje nogi nie będą wyglądać tak jak ja chcę nie przestanę jęczeć, tak tylko pytam innych. a co do figury to jedni mówią że jabłko a drudzy że gruszka.

Gość gość
ile masz wzrostu?

Gość gość
Jeśli to jest Twoja normalna postawa to problem nie leży w nogach - po prostu jesteś jakaś koślawa. Może dlatego ludzie się patrzą. Bo nogi same w sobie nie są złe ale jeśli masz taki rozkrok gdy stoisz normalnie to coś jest nie tak. Są laski które maja przerwę między nogami (są to zazwyczaj laski z chudymi nogami i szerokimi biodrami) ale to co ty Posiadasz to jest po prostu rozkrok. A skoro to jest normalna postawa to coś jest nie halo. Co do figury to masz ewidentnie jabłko. Gruszka to szczupła, wyraźna talia, szerokie biodra i pupa i pełne uda. Nie wiem jak można pomylic jabłko z gruszka. To są dwa zupełnie inne typy figury.

Gość gość JJ
dziwną masz budowę, chyba masz długi tułów a nogi krótkie przez co masz brak łagodnego przejścia od góry ud do kolan i te kolana takie do środka, musisz nad tymi swoimi nogami popracować

Gość gość
Nie próbuj robić z ludzi idiotów. Przecież widać że zdjęcie jest robione od góry i że stoisz w rozkroku nie wiadomo po jaki chuj. Jeśli chcesz szczerej opinii to sama bądź szczera.

Gość gość
Skoro zdjęcie jest zrobione od góry to wiadomo że nogi wyglądają na krótsze. Na krótsze, ale Jednocześnie na chudsze, a o to autorce przecież chodziło.

Gość gość
nie moja wina ze mam taką postawę, może to przez wewnętrzną część ud która jest gruba. w rozkroku wyglądam jeszcze gorzej. Wszyscy mi mówią ze mam szerokie biodra i spory tyłek no ale brzuch też mam.

Gość gość
W takim razie jesteś jabłkiem ze spasionymi biodrami. Pozdrawiam

Gość gość
na moje to jest troche przy kości ale to tylko moje zdanie

Gość gość
to nie jest zdjęcie od góry i to nie jest rozkrok tylko moja postawa. http://zapodaj.net/3945e4f7fb4a7.jpg.html praktycznie to samo zdjęcie tylko w innym lustrze i widać ze telefon trzymam prosto a nie pochylony a jak to się odbija w lustrze nie jest już moja winą. wow ile w ludzi zawiści :) dzięki :)

Gość gość
Wszyscy macie coś z głowami. Ta na focie nie jest gruba, ani spasiona, ma dosc ładne nogi, nie ma zadnego jabłka, ani gruszki, przynajmniej na teraz. Normalna, młoda osoba, wyglądająca ok. Wy, widzicie w niej trochę grubą, z koslawymi nogami, jakies owoce do tego. Jesteś żałosni, a najbardziej z tego towarzystwa niejaka Maxi. No zapodałas kobito, biorac pod uwagę kontekst...ja pie r dziu.

Gość gość
No tak, nogi jakies takie przegięte, ale ogólnie i tak spoko.

Gość gość
ale przepraszam, chciałaś szczerej opinii czy słodzenia jaka to jesteś szczupła? gruba nie jesteś ale też szczupła nie, popracuj nad sobą