Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janek86

Jestem sam a mam juz 29 lat...

Polecane posty

Gość gość
Takie olewanie czy nawet 'złe traktowanie' działa przy poznawaniu. Jak sie zaczepi dziewczyne i od razu okazuje sie zainteresowanie i coś jej proponuje to dla niej oznacza, że ten facetet małą wartość i musi sie uganiać za kobietami. Dziewczyny wolą jak sie zaczepia nie wprost, od tak sobie i jak facet sprawia wrażenie, że nie jest nią zainteresowany (bo czemu miałby być skoro nawet jej nie zna?). W tym momencie można sobie pozwolić nawet na drobną uszczypliwość pod jej adresem. Dopiero potem jak widać, że zainteresowała sie danym facetem przechodzi sie dalej czyli buduje sie wzajemne porozumienie. Teraz można mówić jej komplementy i okazywać zainteresowanie. Podstawowym błędem jest zaczynanie znajomości z dziewczyną od fazy 2. Na faze 2 trzeba mieć zielone światło, inaczej nic z tego nie bedzie.

Gość gość
O tym mówię że każdą kobietę należy traktować jak zwykłą znajomą i za szybko się nie wychylać, że bardzo ci się podoba

Gość gość
pierwsza zasada związków nigdy nie słuchaj kobiety! One same nie wiedzą czego chcą. Mówią, że niby chcą normalnego faceta a tacy są najczęściej bez powodzenia, szanujący kobietę najczęściej sam itd. Lepiej olej związki spotykaj się z prostytutką. One też potrzebują męskiego oparcia i uwagi!

Gość janek86
Uśmiecham sie caly czas do wszystkich i nie daje niczego po sobie poznać. I co z tego?

Gość gość
wierzę w to, że istnieją na tym świecie dobrzy faceci potrafiacy kochac i nie zdradzac, niestety do tej pory trafiałam na lajdaków, dlatego w wieku 35 lat nadal jestem sama...

Gość janek86
Nie nie jestem typem faceta, który jak juz jest z kobietą, to ją olewa, a po jakims czasie zdradza, tylko kocha na maksa i jest z nią na dobre i na złe.

Gość gość
napisz na pi-colla@wp.pl

Gość gość
a kim jesteś???? Janku?

"Nie nie jestem typem faceta, który jak juz jest z kobietą, to ją olewa, a po jakims czasie zdradza, tylko kocha na maksa i jest z nią na dobre i na złe. " i po co ta głupia odzywka? Tak jakby to było wyczynem a nie normą.

Gość gość
jeszcze masz czas

Gość gość
Niby tak...