Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ogórrkowa

Nowa maskara Wake me up Rimmel.

Polecane posty

Gość Ogórrkowa

Czy ktoś kupił i używa? Jakie wrażenia? Chciałabym sobie kupić przy okazji promocji, ale przedtem chętnie przeczytam opinie .

Gość Ogórrkowa
Maskara ma specyficzną, wybrzuszoną szczoteczkę. Nie miałam jeszcze takiej. Czy nie utrudnia to malowania?

Gość Ogórrkowa
I czy rzeczywiście pachnie? To byłaby moja pierwsza zapachowa.

Gość gość
Kupiłam i użyłam dopiero raz. Bardzo ładnie, świeżo (chyba faktycznie ogórkiem) pachnie. Szczoteczka duża, trudno mi się nią manewruje; najwyraźniej potrzeba wprawy. Na razie pobrudziłam powiekę. Daje naturalny efekt, podobny do tej Wonder'full z olejkiem arganowym. Myślę, że spodoba się miłośniczkom naturalnego, subtelnego makijażu - wielbicielki mocnego, spektakularnego podkreślenia rzęs nie będą zadowolone. Mam wersję głębszej czerni. Moim zdaniem na lato w sam raz.

Gość gość
Moja mama sobie kupiła i już żałuje, bo skleja rzęsy. A zapach w maskarze nie jest do niczego potrzebny, to kolejny potencjalny czynnik uczulający i drażniący, w produktach przeznaczonych do okolic oczu powinno być takich jak najmniej! Więc jak dla mnie to bubel.

Gość gość
u mnie nie skleja

Gość zainteressowana
Gdzie kupić stacjonarnie tę maskarę Golden Rose?

Gość fellada
ja kupiłam tą maskarę rimmela wake me up, jestem z niej bardzo zadowolona.

Gość gość
Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!! Przestań spamować tym sraak me up!!!

Gość gość
Nie lubie maskar z Rimmela. ogolnie nie lubie zadnych kosmetykow tej marki :(

Gość sikoreczkaaa
dlaczego nie lubisz, możesz swoją wypowiedź poprzeć jakimiś argumentami?