Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Kopacz jest taka cyniczna zawistna i za wszelką cenę dzieli Polaków

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego Kopacz jest taka cyniczna zawistna i za wszelką cenę dzieli Polaków

Gość gość
Mniej telewizji a więcej rozumu. Kiedy Polacy, czy którykolwiek inny naród nie był podzielony?

Gość gość
Każdy z polityków który kiedykolwiek dotychczas sprawował jakąkolwiek władzę powinien stanąć przed plutonem egzekucyjnym i bez żadnych ceregieli dostać kulę w łeb. Żadnych wyjątków. Po czymś takim moglibyśmy rozpisać wybory i w przypadku gdyby jakość polityki się nie poprawiła znów powinniśmy wyjść na ulice i wyłapać wszystkich złodziei a następnie bez ceregieli zabić. Wtedy znów powinniśmy rozpisać wybory i przypuszczam że nagle przestałoby w polsce brakować kasy na emerytury na pensje i w ogóle stała by się jasność. Bezkarność polityków, nasza bierność na ich działania wymierzone w interes państwa i obywateli oraz naiwność i głupota którą wykazujemy sie przy każdych wyborach winne są temu że mamy w polsce źle. My na to naprawdę pozwalamy. Gdyby pewnego dnia naszą sytuację gospodarczą przenieść do francji to sobie nie wyobrażacie nawet jak szybko wybuchła by tam wojna domowa a my biernie się przyglądamy jak okradają nas coraz bardziej.

Gość gość
a czy to jest normalne że Premier zwołuje konferencję na której przez 10 minut mówi o tym jaki to Prezydent jest do duupy ?

Gość gość
w końcu biją się o stolki,każda metoda jest dobra,żeby dokopać przeciwnikowi,to pokazuje na kogo glosujemy i kogo wybieramy...:o

Gość gość
Szkoda, nie jeździła tak po polsce wczesniej ale dopiero treaz kiedy stołek jej sie pod tyłkiem pali :( Żenua

Gość gość
skończy jak Komor, na śmietniku historii..

Gość gość
wszystkimi nogami i rękami głosuję na PIS, na referendum nie idę,to wymysł POwskiego pachołka,który nie był moim prezydentem,kij ci w oko POwska hołoto!!!

Gość gość
Jeżeli naród okaże sie na tyle głupi żeby całą władzę (prezydenturę parlament i rząd) oddać w jedne pisowskie ręce to będzie powtórka tego co mieliśmy przez ostatnie osiem lat. Autokratyczne rządy chciwych złodziei którzy nie muszą sie liczyć się z nikim i z niczym. Jedynym naprawdę mądrym posunięciem będzie wybór ugrupowania spoza układu dotychczas rządzących partii. Żadne pisy sld psl peo. Ktoś kogo w polityce jeszcze nie było choćby miało to być stowarzyszenie gospodyń wiejskich. Nie bądźcie idiotami i wyciągnijcie lekcję z historii ostatnich ośmiu lat. Jak nie posłuchacie to nowa klika od razu przystąpi do okradania was w tym samym miejscu w którym skończyła poprzednia banda.

Gość gość
gość dziś wszystkimi nogami i rękami głosuję na PIS, na referendum nie idę,to wymysł POwskiego pachołka,który nie był moim prezydentem,kij ci w oko POwska hołoto!!! x Jesteś debil wtórny. Chciwość okazała się złym doradcą komorowskiego i chcąc ratować własną dupę strzelił sobie i wszystkim złodziejom w kolano dzięki czemu możesz po raz pierwszy zadecydować czy sku/rwy/syn/y okradające cię przez dwadzieścia pięć lat mają cię nadal okradać czy im zabraniasz. Możesz wypowiedzieć się że nie chcesz głosować na partie lecz na ludzi żeby już nigdy takie ścierwo jak tusk nie mogło zająć wysokiego stanowiska. Pomyśl trochę.

Gość gość
Za rządów PiSu Polska miała najlepsze wskaźniki gospodarcze w całym 26 leciu po 89r. Bezwzględna walka z korupcją, dbanie o polski interes narodowy i zwykła ludzka przyzwoitość mogą zdziałać cuda. Nie wierzcie propagandzie, PiS to nie to samo co PO, SLD, PSL czy Palikot. To jedyna realna opozycja dla postkomunistycznego raka trawiącego Polskę.

Gość gość
Głosujcie na pachołków rosji Zmianę, Samoobronę lub przydvpasów bankierów Nowoczesną. Pokażcie rodacy, że macie rozum!

Gość gość
az dziwne ze shatyn jeszcze nie zauwazyl tego tematu bo by wam wytlumaczyl jak to sie mylicie bardzo :D

Gość gość
gość dziś Za rządów PiSu Polska miała najlepsze wskaźniki gospodarcze w całym 26 leciu po 89r. Bezwzględna walka z korupcją, dbanie o polski interes narodowy i zwykła ludzka przyzwoitość mogą zdziałać cuda. Nie wierzcie propagandzie, PiS to nie to samo co PO, SLD, PSL czy Palikot. To jedyna realna opozycja dla postkomunistycznego raka trawiącego Polskę. x Chciałbym żebyś miał rację bo widzę do czego zmierzamy ale niestety nie ma we mnie ani trochę tej naiwności której tobie z pewnością nie brakuje. Przez te same pokłady naiwności w reszcie społeczeństwa od dwudziestu pięciu lat u żłoby tasują się ciągle ci sami złodzieje którzy tylko zmieniają przynależność partyjną. Widzę że tej naiwności jeszcze macie w sobie wystarczająco dużo aby znów sięgnąć po tych którzy już byli ale nigdy niczego dobrego dla was nie zrobili. Nigdy żadne ugrupowanie nie zmieniło polityki fiskalnej na taką w której nie byłoby miliona ukrytych podatków. Wręcz ich dokładali. Nigdy żadne ugrupowanie nie zmieniło systemu ubezpieczeń w taki sposób aby byłoto dla was korzystne. Wręcz odbierali coraz więcej świadczeń i dziś nie macie już niczego. Nigdy żadne ugrupowanie nie ustaliło minimalnego wynagrodzenia na takim poziomie abyście mogli przeżyć z miesiąca na miesiąc bez strachu i siebie i swoje rodziny. Nigdy nikt niczego dla was nie zrobił a ty mi mówisz o wskaźnikach ekonomicznych? Kraj to nie wskaźniki tylko naród. Ta ludzka masa idąca codziennie do szkoły i do pracy jeśli w ogóle ma pracę. Ja zarabiam sześć tysięcy miesięcznie i nie narzekałem za tuska ani za jego poprzedników ale wyć mi się chce jak patrzę na to co zarabiają inni. Rozumiesz? Wyć!!! Gdybym miał pod ręką takiego tuska gdy widzę nieszczęście rozgrywające sie na moich oczach do którego dochodzi tylko przez to że ten sku/rwy/syn jest taki chciwy to bym go chu/ja rozdarl na miejscu. Tobie to co wszyscy możemy oglądać jeśli tylko sięgamy wzrokiem dalej niż do czubka własnego nosa jak widzę nie przeszkadza więc głosuj sobie juz zawsze tylko na złodziei. Nigdy nie wychodź poza wybór pomiędzy pisem i peo. Zanim będziesz miał dość jednych zapomnisz jacy byli poprzedni i tak się to będzie kręcić.

Gość gość
Od bardzo dawna nie cierpię PO.Jak Kopacz została szefową tego tworu ucieszylem się bardzo.Wiedzialem że doprowadzi ich do upadku.Mam teraz satysfakcje że nie pomyliłem się. Już doluja a po przegranych wyborach skocza sobie do gardel

Gość gość
// Chciałbym żebyś miał rację bo widzę do czego zmierzamy ale // niestety nie ma we mnie ani trochę tej naiwności której tobie z // pewnością nie brakuje Zachowaj te spostrzeżenia dla siebie o wielce nienaiwny kukizowcu, narodowcu czy tam inny k***inisto. // Nigdy nikt niczego dla was nie zrobił a ty mi mówisz o //wskaźnikach ekonomicznych? Kraj to nie wskaźniki tylko naród. Czy gwałtowny spadek poziomu ubóstwa to mało istotny wskaźnik dla narodu? Czy 1,2 mln nowych miejsc pracy to nieistotny wskaźnik ekonomiczny? Czy zmniejszenie podatku dochodowego i składki rentowej nie ma wpływu na poziom życia obywateli? Czy wydłużone urlopy macierzyńskie i becikowe to jest NIC? Likwidacja podatków od darowizn i spadków to coś bez znaczenia? Wzrost nakładów na służbę zdrowia to też nic?

Gość gość
gość dziś Zachowaj te spostrzeżenia dla siebie o wielce nienaiwny kukizowcu, narodowcu czy tam inny k***inisto. x Najfajniej brzmi kukizowcu ;) Głosuj sobie tym razem na pis i zobaczymy czy złodzieje mający pełnię władzy powstrzymają się od kradzieży. Jak już mówiłem możesz przez kolejne dwadzieścia pięć lat wybierać pomiędzy jednymi a drugimi złodziejami. Mnie się prawdopodobnie nie pogorszy. Szkoda mi tych którzy nie są w tak komfortowej sytuacji. Ale na koniec powtórzę że chciałbym żebyś miał rację.

Gość gość
Nie piszę już nawet o rocznym wzroście PKB o ponad 6%, produkcji przemysłowej o ponad 10%, inwestycji o 20%, produkcji budowlana o ponad 60%, spadku zadłużenia (w stosunku do PKB) i innych tego typu "nieistotnych" wskaźnikach.

Gość gość
Piszesz o kolejnych złodziejach Który z polityków PiSu coś ukradł? Co ukradł? Dorsza za 8zł?

Gość gość
...a kogo obchodzi PKB, które w dużej części "płynie" za granice zamiast zostać w Polsce?!

Gość gość
a zastanawiałeś się skutkiem jakiej (i kogo) polityki to PKB wypływa z Polski?

Gość gość
Tak, za sprawą Platfusów, bo przecież nie Pisiorów...

Gość gość
PiS słucha ludzi PO chce by ludzie ich słuchali

Gość i o co się kłócicie
"powiedz omnibusku,kto wygra wybory na jesieni x To bez znaczenia. Wszystkim i tak rzadza dawne Wojskowe Sluzby Informacyjne czyli postkomunistyczna bezpieka. Partie, czyli popularna banda czworga, to nic wiecej jak fasady, imitacje teatralne dla obywateli. Decyzji nie podejmuja ani partie, ani premierzy, ani rzad, ani nawet prezydent. Spytajcie Tuska czemu nagle z dnia na dzien zrezygnowal z kampanii prezydenckiej. Bo mu kazano. Taka kara za fikanie WSI."

Gość gość
"Tak, za sprawą Platfusów, bo przecież nie Pisiorów... " Nie, w żadnym razie nie jest to wina Platformy. To przecież PiS rządzi państwem od 8 lat. Nie wiedziałeś?

Gość gość
19:07 Przepraszam za mój błąd, przespałem te 8 lat :o NIE dla PiS oni od 8lat niszczą Polskę :classic_cool:

Gość gość
"To bez znaczenia. Wszystkim i tak rzadza dawne Wojskowe Sluzby Informacyjne czyli postkomunistyczna bezpieka. Partie, czyli popularna banda czworga, to nic wiecej jak fasady, imitacje teatralne dla obywateli. Decyzji nie podejmuja ani partie, ani premierzy, ani rzad, ani nawet prezydent. Spytajcie Tuska czemu nagle z dnia na dzien zrezygnowal z kampanii prezydenckiej. Bo mu kazano. Taka kara za fikanie WSI." No to już wiesz dlaczego zginął Lech Kaczyński. A drugi musi być chroniony. To oni właśnie zagrozili interesom WSI i jeden już zapłacił za to najwyższą cenę.

Gość gość
ponieważ kopacz jest żydówką ,która tworzy własne państwo żydowskie w państwie obcym taka jest doktryna żydowstwa obowiązujaca ich od dawna , że mają tworzyć tę swoją jerozolimę w krajach w których przebywają żydowstwo nie uznaje tubylców jako równoprawnych sobie