Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona sąsiadka

Sąsiadka przyszla mi się skarżyć na mojego psa, że szczeka co mam robić?

Polecane posty

Gość Zmartwiona sąsiadka

Powiedziała "narazie tylko informuje"... Mnie przy tym nie było no i podobno argument, że jej mąż pracuje w domu i nie może się skupić. Co mam zrobić? Opcje typu oddaj psa odpadają...

Gość gość
Co masz zrobic? Uciszyc tego k***a psa... Szczekanie psa jest w******jace a nie tylko rozpraszajace... Nie umiesz go uspokoic to go oddaj komus kto to potrafi... Dlaczego bo ty chcesz miec pieska, ktos musi "miec " go razem z toba?...

Gość gość
uspij sasiadke i jej meza

Gość gość
A jak dzieci drą się na placu zabaw przed blokiem od 8 do 21 to jest w porządku?

Gość gość
Kaz im się wyprowadzić do lasu jak im zycie w bloku wadzi bo nie ma psow ktore szczekają non stop ,chyba ze go zostawiasz na 12 h ,tez mam taka sasiadke ,moj pies czasem szczeknie ja widzi z balkonu inne psy czy piszczace dzieci ,jak sasiadke widzi to by orawie wyskoczyl ze zlosci hehe a ta durna stoi na balkonie i do niego z inwektywami no to jak ma sie uciszyc skoro go wkutwia celowo?

Gość gość
Miej wywalone.U mnie policja nawet na takie zgłoszenia nie reaguje bo jak twierdzi-pies to zwierzę i taka jego natura.Nie wytłumaczysz mu nie szczekaj albo szczekaj akurat teraz :P

Gość gość
23:47 a umiesz się wyslowic inaczej niż słownictwem z rynsztoka?

Gość gość
A do mnie przyszla raz psycholka, że tupot mojego dziecka jej przeszkadza, na co ja jej, kochana pani obetne dziecku nozki, posadze na wózek inwalidzki i dobrze naoliwie, aby pani nie drażnić hałasem mojego strasznego dziecka. Pani zdebiala i poszla bez slowa. Powiesz swojej sasiadce, że dasz jej strzelbe i niech zastrzeli psa jak tak go nienawidzi. Zobaczysz, że więcej Ci skarżyć się nie będzie :)

każ psu przestać szczekać, nie jest wytresowany, nie masz na niego żadnego wpływu? niewytresowany pies stanowi zagrożenie

na co ja jej, kochana pani obetne dziecku nozki, posadze na wózek inwalidzki i dobrze naoliwie, aby pani nie drażnić hałasem mojego strasznego dziecka. Pani zdebiala i poszla bez slowa x nie dziwię jej się, mi też skrajne zidiocenie innych odbiera mowę:O

Gość gość
hm psa według mnie trzeba ułożyć no i trzeba wiedzieć jak to się robi,czyli wiedza potrzebna

Gość gość
to samo dotyczy dzieci,zauważyłam że jak rodzic jest bardzo spokojny mówi stonowanym głosem to dzieciak jest podobny w zachowaniu,jak matka histeryczka to dzieciak nieznośny

Gość gość
Ogólnie to dzięki, ja mam znajomego w policji i prawnika, ale martwi mnie, że ta baba mijala mnie nieraz i zawsze usmiech, dzień dobry a wprost mi nie powiedziała tylko mojemu ojcu zgłasza jakieś wąty, a on jest stary, schorowany i się zamartwia

Gość gość
Mozesz sasiadke psem poszczuc

Gość gość
Mój pies jest ułożony, tylko ma lęk separacyjny. To tak jakbym mówiła, że to wina waszych matek, że tak was wychowala, że sie psów boicie i nie macie pojęcia o ich psychice. Powiem tej paniusi jutro, że zrezygnuje z pracy aby jej pan męzus mogl spokojnie pracować ... A przy okazji jak rzucę prace, to zacznę remont :)