Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę Polaków, wstydzę się, że urodziłam się Polką.

Polecane posty

Gość gość

Takich chamów to w życiu nie widziałam, jesteście okrutni, tylko potraficie gnębić ludzi, widać to tutaj na forum, wiele razy zostałam obrzucona przez Was łajnem, bardzo bym żeby ten kraj zniknął z mapy świata, żeby Niemcy i Rosjanie powyrzucali z Wasz z Waszych mieszkań, może by Wam pokora i tolerancja wróciła. W przyszłym roku wyjeżdża stąd, chce zapomnieć o tych krzywdach jakie mi wyrządziliście, czuje się nieszczęśliwa i samotna, nawet rodzice mnie zgnoili i to za nic, tylko dlatego, że jestem chora na serce, bo nie chcą mieć córki niepełnosprawnej. Płakać mi się chce i to bardzo.

Gość gość
Aha! I oczywiście głosuję na PO i czytam GW.

Gość gość
"gość dziś " I Wpis wyżej, to podszyw, tacy właśnie są "kochani Polacy.

Gość gość
Mam to samo, zniszczyli mi życie swoim chamstwem, czulam się jak zadeptywana przez tłum. Zerowa empatia , wymagają tylko podporządkowania im się. To dlatego, że większość Polaków po wojnie to potomkowie prymitywnego chłopstwa, zasiedlency ze wsi. Najgorsze geny chłopów pańszczyźnianych i prymitywizmu moralnego

Gość gość
I kogo to obchodzi, rynsztoku intelektualny?

Gość gość
a ja ostatnio widziałam jak klienci sklepu bronią gnojoną kasjerkę przed pijakiem i faceci i kobiety ,

Gość Autorka Topku
" gość dziś Mam to samo, zniszczyli mi życie swoim chamstwem, czulam się jak zadeptywana przez tłum. Zerowa empatia , wymagają tylko podporządkowania im się. To dlatego, że większość Polaków po wojnie to potomkowie prymitywnego chłopstwa, zasiedlency ze wsi. Najgorsze geny chłopów pańszczyźnianych i prymitywizmu moralnego " I Dokładnie, zero empatii, niczego.

Gość gość
Najgorsze prostaki mieszkają teraz w królewskich miastach i szczycą się swoim chamstwem i udają rodowitych mieszczan. Najwartosciowsi Polacy zastali wymordowani

Gość gość
A dobrze się ruhasz autorko? Jak tak to mogę cię przygarnąć :)

Gość gość
a jak mnie ktos prubuje gnoic to go wale w ryja asz mu sie maniery przypomna

Gość gość
Szanowna autorko, a niby czym JA (skoro piszesz o Polakach ogólnie to i o mnie) Cię niby obraziłem, jak nawet Cię nie znam i w życiu nie widziałem na oczy? Też choruję na serce i mam orzeczenie o niepełnosprawności. powinnaś nienawidzić tylko tych, którzy Cię skrzywdzili, a nie ogółu. W Polsce jest mnóstwo wartościowych ludzi płci obojga, tylko trzeba się trochę rozejrzeć, zamiast wszystkich wrzucać do jednego wora. Głowa do góry i życzę miłego wieczoru.

Gość Autorka Topka
Pisałam ogólnie, bo może Ci którzy mnie tak skrzywdzili, dotrze to do niech. Przepraszam 🌼

Gość gość
Za granicą przestałem się przyznawać, że jestem Polakiem, bo też mi wstyd. A wiem jakie są spojrzenia, gdy mówię prawdę.

Gość gość
Autorko topka ją nie chce krzywdzić kobiet tylko je ruhac i doprowadzać do szczytowania je:)

Gość Sanitas prawdziwa
W przyszłym roku wyjeżdża stąd, x Bardzo się cieszymy :)

Gość gość
Ja też sie wstydze pochodzenia z tego kraju z powodu tego jak tu sie definiuje pojęcie 'patriotyzm' i co to jest nasza duma narodowa. Od urodzenia słysze wrzaski jaka to była u nas 'okupacja radziecka' przez lata i jak 'obalaliliśmy komune i teraz mamy 'wolność i demokracje'. A przecież teraz nie jesteśmy niczym więcej niż marną kolonią mającą dwóch suwerenów. Niemcy jako króla i USA jako cesarza. Plujemy na groby naszych przodków bestialsko zamordowanych na Wołyniu i fundujemy pomniki ich katom ujadając, że trzeba zatrzymać diabła-Putina. W szkołach wmawia sie nam, że mamy być dumni z tego, że Polacy chcięli zbudować kolonie francuską i nawet poszli do Rosji walczyć za francuską władzę. Wstyd mi za to wszystko. Chciałbym pochodzić z wolnego kraju, z którego moge być dumny za granicą.

Gość gość
Ja tez, i tez mam nadzieje ze zniknie ten kraj z mapy raz na zawsze.

Autorka. Zgadzam się. To jest śmieszne. Robią syf cebulaki j****e. Wstyd przynoszą zagranicą i tutaj. Żyją stereotypami, nie potrafią okazać choć odrobiny tolerancji i w kółko udają tę nienawiść do Rosji i Niemiec (czyli do kraji które, ja akurat kocham). W ogóle, szkoda pieprzyć nawet. Dlatego, ja po skończeniu 6 miesięcy pracy zagranicą, zawijam już plecak stąd, na zawsze.

Gość gość
Ja też się wstydzę czytając takie tematy, albo wpisy błaznów jak ten przede mną.

Gość gość
Ale taka jest rzeczywistość, to jest państwo chamow którzy nie maja szacunku do nikogo prócz tych którzy są zamozni

Gość gość
Wredny Malpiszon jak można ci pomoc? Chyba strasznie cierpisz

Gość gość
Rzeczywistość jest taka, że w poniedziałek zawiadamiam prokuraturę.;) Ciekawe jak się będziesz się tłumaczył/a ze swojego rasizmu i ksenofobii.:classic_cool:

Gość gość
...którzy nie maja szacunku do nikogo prócz tych którzy są zamozni Xxx Teraz do dowaliłaś :D W polsce szanują zamożnych?! Jak zobaczą, że komuś sie dobrze powodzi to od razu mówią "nakradł to ma". Typowi Polacy szanują tylko tych co urodzili sie na zachód od Polski.