Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwietniowamama24

jestem w ciazy mam dziwne objawy

Polecane posty

Gość kwietniowamama24

Hej dziewczyny jestem w 5 tyg wydaje mi sie ze mam dziwne objawy ciazy jednym z nich jest taki ze woda mi sie w organizmie zatrzymala i moj brzucha zrobil sie napiety i obrzmialy wiem ze pod koniec ciazy tak jest a nie na poczatku mam straszny slinotok nie mam jeszcze wymiotow i nudnosc a pozatym kreci mi sie co chwile w glowie Czy powinnam sie martwic ???

Gość gość
Nic dziwnego w Twoich objawach nie ma.

Gość gość
Moja znajoma też tak miała. Ja zresztą podobnie. U niej juz w pierwszym miesiacu miała brzuch taki jak ja w piątym i było wszystko ok. Wymiotów i nudności nie miałam od poczatku ciąży do końca.

Gość kwietniowamama24
Tez mam taki brzuch jak byla w 5 miesiacu a jestem szczupla moja waga przed ciaza byla zawsze 48,49 kg wzrostu mam 164 teraz sie czuje okropnie z tym brzuchem a to dopiero 5 tydzien i jeszcze mnie wysypalo na twarzy

Gość gość
Wysypka na twarzy w ciąży spowodowana jest zmianami w organizmie matki i hormonami.

Gość gość
Kochana wszystko w normie. Za tydzień możesz nie mieć żadnych objawów albo będą zupełnie inne. Musisz przyjąć to wyzwanie dzielnie na late, nie denerwować się i nie panikować ;) Każda ciąża jest inna. P.S Gratuluję