Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mamako

Jak sie oduroczyc?

Polecane posty

Gość Mamako

Czy ktos zna metode jak sie "odkochac" w facecie? Jakis czas temu w biurze, w ktorym dorabiam sobie wieczorami (sprzatam kuchnie) pojawil sie nowy facet, a mnie normalnie cos sie w glowe zrobilo! Nie moge przestac o nim myslec, sni mi sie po nocach, a jak go widze to moje tetno skacze chyba do 150! Pracuje tam od prawie 2 lat, a w calym budynku tych facetow pracuje chyba z 60 (firma informatyczna) i przez caly ten czas wszyscy byli mi zupelnie obojetni, az musial sie ten zjawic:/ Meczy mnie to. Nie moge dac poznac po sobie, ze mi sie podoba, wiec chodze spieta, zeby niczego nie zauwazyl, ale nie wiem ile tak jeszcze wytrzymam :/ Moze jeszcze gdynym byla na jego poziomie i w jego wieku - nie wiem ile ma lat, ale wyglada na co najmniej 5-7 lat mlodszego ode mnie, ja mam 40 :/ to moze mialabym smialosc jakos zagadac, ale tak? Sprzataczka bedzie go podrywac?! I tym sposobem jak nastolatka nie moge jesc, nie moge spac bo o nim mysle. Jestem 5lat po rozwodzie i pierwszy raz od tego czasu zdarzylo sie ze jakis facet zafascynowal mnie tak bardzo. Trudno mi sobie poradzic z tym, a jeszcze bardziej stresuje mnie zeby nikt niczego nie zauwazyl, bo wtedy to juz w ogole chyba zapadlabym sie ze wstydu :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować