Gość Mamako Napisano Sierpień 22, 2015 Czy ktos zna metode jak sie "odkochac" w facecie? Jakis czas temu w biurze, w ktorym dorabiam sobie wieczorami (sprzatam kuchnie) pojawil sie nowy facet, a mnie normalnie cos sie w glowe zrobilo! Nie moge przestac o nim myslec, sni mi sie po nocach, a jak go widze to moje tetno skacze chyba do 150! Pracuje tam od prawie 2 lat, a w calym budynku tych facetow pracuje chyba z 60 (firma informatyczna) i przez caly ten czas wszyscy byli mi zupelnie obojetni, az musial sie ten zjawic:/ Meczy mnie to. Nie moge dac poznac po sobie, ze mi sie podoba, wiec chodze spieta, zeby niczego nie zauwazyl, ale nie wiem ile tak jeszcze wytrzymam :/ Moze jeszcze gdynym byla na jego poziomie i w jego wieku - nie wiem ile ma lat, ale wyglada na co najmniej 5-7 lat mlodszego ode mnie, ja mam 40 :/ to moze mialabym smialosc jakos zagadac, ale tak? Sprzataczka bedzie go podrywac?! I tym sposobem jak nastolatka nie moge jesc, nie moge spac bo o nim mysle. Jestem 5lat po rozwodzie i pierwszy raz od tego czasu zdarzylo sie ze jakis facet zafascynowal mnie tak bardzo. Trudno mi sobie poradzic z tym, a jeszcze bardziej stresuje mnie zeby nikt niczego nie zauwazyl, bo wtedy to juz w ogole chyba zapadlabym sie ze wstydu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach