Gość gość Napisano Sierpień 22, 2015 Witam.Mam 17 lat. W roku szkolnym śpię bardzo krótko. Chodzę do ciężkiego licem, nie uczę się zbyt szybko, więc w ciągu dnia nie mam na nic czasu. Zdarza się, że chodzę spać o 2/3 nad ranem, najczęściej ok. 00:30. Wstaję +/- o 5:40. Mimo że byłam niewyspana jakoś dawałam sobie radę w szkole, po niej spałam max. godzinę i jakoś się trzymałam. W wakacje postawiłam na pełen luz. Może trochę przesadzę, ale moje wakacje to albo sen albo jedzenie albo tv/internet. Śpię naprawdę bardzo dużo. Ostatnio byłam bardzo zmęczona (nie wiem czym) i poszłam spać ok. 22, a wstałam dopiero po 11... spałam ok. 13 godzin!! A następnego dnia i tak byłam ponownie zmęczona. Boję się, że jak znowu pójdę do szkoły i będę spać ponad 5 godzin dziennie, a czasem krócej, po prostu nie dam sobie rady i zawalę :/ jak się przestawić? Co robić żeby nie być zmeczonym? Czy oglądanie filmów i leżenie non stop w łóżku jeszcze bardziej mnie męczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach