Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak się boicie obowiązkowej służby wojskowej

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę tego nie rozumiem... tym bardziej w tych czasach w jakich żyjemy jest to potrzebne. Kiedyś była służba wojskowa i było dobrze. Oczywiście, zawsze znajdowali się tacy, którzy się migali, ale nadal byli w mniejszości. Znam facetów, którzy odbyli taką służbę i żyją, w jednym kawałku, nie odbiło im, nie mają żadnego skrzywienia, są silni, zdrowi, wysportowani nadal, odważni. Mój ojciec był w wojsku, bracia byli, wujkowie, kuzyni itp. Mam wrażenie, że to pokolenie jest teraz takie zniewieściałe po prostu, wszystkiego się boi, większość facetów po prostu nie ma jaj, gorzej niż baby. facet musi być silny, odważny, potrafić posługiwać się bronią... anie tylko rypac w gry komputerowe, aktualni panowie bohaterowie :D.

Gość gość
mój ojciec wojskowy emeryt powiedział kiedyś że w wojsku to się nauczył tylko pić i przeklinać

Gość gość
Może nie uwierzysz ale ja sam zgłosiłem się na ochotnika do wojska na rok czasu i wspominam pozytywnie!

Gość gość
do wojska? hahaha dzisiejsi faceci to nawet śniadania nie potrafią sobie sami zrobić, wszystko mamusia podstawia pod nos, oni by tam poumierali

Gość gość
najpierw mamusia obsługuje synusia, a później żona

Gość gość
Twój ojciec był ile lat w wojsku skoro wojskowy emeryt a my tu mówimy o roku... to prawda, maminsynki i sieroty.