Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jestem mięczakiem

ojciec i dziadek byli wojsowymi i chcą bym ja też była! :(

Polecane posty

Gość chyba jestem mięczakiem

nie ma w rodzinie chłopca, gdyby był to on by poszedł do wojska pewnie, oni chcą bym ja poszła, bo sami byli i wiedzą jak to jest, przezyli, mówili , że to uczy zycia ;/ skończyłam studia i nie wyobrażam sobie latać po poligonie i,że ktoś na mnie krzyczy! poza tym jestem kobietą, mam okres itp. a ponadto nie jestem wysportowana i boję się np. robali , nie wiem jak można się czołgać w trawie albo wejść w bagno, tam są pijawki! :(

Gość gość
no to nie idź a jak dziadek czy ojciec będą coś mieli to powiedz że cię nie przyjęli bo masz kategorie E

Porozmawiaj z dziadkiem i ojcem ze jestes kobietą i masz inne cele w zyciu. Docen ich ze chca bys była taka jak oni i szła w ich slady , ale wytłumacz ze to nie dla ciebie i gdybys była chłopakiem moze bys sie nad tym głebiej zastanowiła. Poradz sie moze mamy niech cie wesprze i porozmawia z nimi, przeciez to kobieta zrozumie cie z pewnoscia. ja jako facet nawet sam bym nie chcił isc do wojska

Gość gość
co to kategoria E ? coś złego? no właśnie oni chcą mnie wysłać, bo nie mam pracy, nie mam męża ani dzieci, więc mówią, że dyscypliny mi brak