Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie buty dzieciom na wesele slub

Polecane posty

Gość gość

witajcie, mam 2 synow 10 i 9 lat, we wrzsniu kuzynka wychodzi za maz idziemy na wesele i dlatego moje pytanie, synowie spodnie maja koszule i marynarki tez, chodza w trampkach adidasach, nie mają takich butow eleganckich, garniturowatych, ten młodszy ma mniejsza stope ale nie chodzi w butach po starszym bo tamten bardzo koslawi buty, totez doradzcie czy na slub wesele musze kupowac im eleganckie buty czy moga isc w trampkach /adidasach, na codzien jak zaloża koszule marynarki i trampki to fajnie wygladaja, sama nie wiem bo pózniej nie wykorzystają tych butów, bo bedzie zaraz zima aim też szybko rosną stopy, na weselu byliśmy ostatnio 3 lata temu, totez nie wiem jakie te butki magą byc, pomóżcie ,doradzcie

Gość gość
a z jakiej rodziny pochodzisz? to zależy w dużej mierze jakie będzie wesele w mojej rodzinie jest zazwyczaj luźno

Gość gość
wesele ma być na 100 osób w lokalu, to w sumie córka kuzynki męża, rodziny mlodego nie znam, rożnie na to patrzą bo widze eleganckich chlopców wlasnie w trampkach

Gość gość
Ja zawsze na wesela,przyjęcia, chrzciny ubieram synów elegancko! Chcę wpoić im,że wygląd jest bardzo ważny i że czasem wypada wyglądać dobrze! Fakt,że nie zawsze wynoszą takie ubrania...ale szczerze- autorko ty zawsze wszystko na maxa wynosisz? Gdybyś szła np.na urodziny to trampki ok.Ale zrobisz jak uważasz :) Mam taki mały uraz,bo byłam na weselu kuzynki gdzie świadek(kolega młodego) był w koszuli i jeansach(?) więc mam nadzieje,że wpoje synom, że wygląd ma znaczenie!

Gość gość
wiem ,że wygląd ma znaczenie, maja fajne spodnie, marynarki, koszule i nawet w tych trampkach wyglądaja elegancko, tylko wlasnie mi chodzi o to czy na wesele tak mozna isć, ja tez nie wychodze moich ciuchów np. kieckę weselna i buty włoże teraz tylko raz, bo więcej wesel sie nie zapowiada a ja zwyklew sukienkach nie chodze

Gość gość
9 i 10 lat to już duże chłopaki! Myślę, że 3 latkowi moglabys ubrać trampki,ale ty juz masz w domu prawie młodzież ;)

Gość gość
ja byłam teraz na weselu gdzie brat młodego miał super garnitur i super buty ponoć za 400zl. , ale długo w tych butach nie wytrzymał, takie były niewygodne, ponieważ ubiera się na luzie to przywiózł z domu trampki takie dosyc fajne , i wyglądał super, naprawdę wcale to nie przeszkadzało , młody 20 letni chłopak

Gość gość
Trampki są ok ale do fajnego, luźnego garniturku a nie badziewia z poliestru, z którego niestety pochodzi większość "eleganckich" garniturów dla dzieci. http://blogimam.pl/artykuly/marie-chantal-ubrania-dla-ksi%C4%99%C5%BCniczki-zaprojektowane-przez-ksi%C4%99%C5%BCniczk%C4%99?page=7 Swoją drogą - małe dzieci lepiej ubierać casualowo, żeby nie wyglądali jak starzy malutcy. Niestety u nas na takie okazje króluje fatalna pseudoelegancja: http://www.malibu-moda.pl/garnitury-dzieciece Ja bym kupiła jakieś buty casualowe w Zarze, np. trzewiki, byłyby dobre na jesień. Tylko nie do poliestrowego garnituru... a np. do spodni typu chinosy.

Gość gość
Zdecydowanie buty eleganckie. Nie rozumiem jak to nie wykorzystają? Przecież to duzi chłopcy. A jakie buty założą na początek roku? na wyjście? do teatru np.? Jak idziecie w święta gdzieś czy do kościoła to też w tenisówkach? Nawet jeżeli to ma być na raz albo kilka razy to powinnaś kupić pantofle. Może jakieś wygodniejsze, wybór jest duży, ale na elegancko. Jeżeli wiesz, że nie ponoszą długo to nie szalej z firmami, kup tańsze.

Gość gość
ja powiem tak, mam syna 17 letniego który jest antymodowy, tylko bluzy dresy , jeansy, na bierzmowanie nie chciał garnituru, kupilam eleganckie spodnie i koszulę i problm z butami , wlozyl adidasy, było mi trochę wstyd bo myślalam że on jeden tak bedzie wyglądał, otoż nie bylo sporo chłopców na luzie- nie w garnituże ,w jeansach, trampkach, adidasach, nawet podkoszulku, trochę byłam tym zszokowana

Gość gość
Zgadzam się co do garnituru i butów! Blagam autorko nie kupuj garnituru i butów jak dla dziadka!!! Jest mega wybór fajnych modnych,wygodnych i jednocześnie elegandzkich garniturow oraz butów.

Gość gość
Jakich garniturów? Elegandzkich? Co to znaczy?

Gość gość
tu autorka , pisałam ze mają fajne koszule, spodnie, i marynarki, eleganckie ale zarazem na luzie i nie wiem czy mogą isć w trampkach czy kupić eleganckie buty, ale te ELEGANCKIE no bez przesady, , nie moge znieśc widoku małego chłopca w tandetnym garniturze i butach jak dla starego dziadka w którym dziecko wygląda jak stary - malenki

Gość gość
Niech idą w mokasynach

Gość gość
dziewczyny, moja kuzynka ma męża po 40, trochę lsiejący, niewysoki, troszkę brzuszka, ogólnie to nawet można rzecz przystojny, tylkooooooooo ubiera sie jak nastolatek, przyciasne krotkie kolorowe podkoszulki czasem z erotycznymi nap[isami, kolorowe trampki i bluzy koniecznie z kapturem spodnie dresowe z krokiem w kolanie, owzem po domu niech tak chodzi ale nie po ulicy czy na imprezy, i wlasnieeeeeeeeee , mielismy wspolne wesele i on tak przyszedł na poprawiny tone zlotych lańcuszków i branzoletek, jeansy kolorowe, kolorowe trampki i kolorowy thisert, no szok, ogólnie to fajny i mądry facet, jego zonka to go tak chyba stroi bo jej ubiór to już od kilkunastu lat masakra , miniówy kolorowe , tipsy kolorowe, ciasne koszulki, sukienki jak dla nastolatki co majtki widac, białe kozaczki, , do niej sie przyzwyczailismy ale on, fajni wyksztalceni ludzie i bogaci i chyba to ostatnie im odbilo

Gość gość
Niech idą w mokasynach -----------co to są mokasyny, jak wyglądają!!!!!!

Gość gość
podbijam pytanie ----------jak wyglądają mokasyny