Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shewashappy

Dziwna miesiaczka.

Polecane posty

Gość Shewashappy

Witam. Mam dość dziwny problem. Zacznę od tego iz w tamtym miesiącu miałam sztucznie wywolywany okres. Problemy z hormonami. W tym miesiącu okres dostałam z 7 dniowym opóźnieniem. Nigdy to u mnie nie bylo niczym dziwnym. Wiec dostalam okres . Pierwszy dzień mega bolesny dość obfity , czarne skrzepy itd. Drugi do popołudnia słabszy później znów obfity. Rano obudziłam się z ,,pelna" podpaska i wielkim kawalkiem jakby różowego ,,miesa" . No prędzej nabłonka. Po kilku godzinach trochę poleciało poplamilo i koniec. Badalam macice , w pochwie dosc ciasno co mnie zdziwilo , a macica dosc daleko , ledwo dosiegam i twarda. Gdy wyjelam palce byly jeszcze resztki krwi. Czy taki okres nie jest zbyt krotki? Nie bylo raczej zagrożenia ciąża bo się zabezpieczalam. Objawow tez nie mam. Co to moze oznaczac?

Gość gość
Posuwy miałaś bardzo długie i zniszczoną masz szyjkę macicy

Gość Shewashappy
Posuwy? Mam nadzerke , ale nie wiem jak bardzo to wpływa na przebieg miesiączki. Ogółem była to dziwna sytuacja ponieważ okres jakby zatrzymał się na kilka godzin , a później znów zaczęło lecieć. Nie aż tak obficie , ale raczej w normie jak na 3 dzień.

Gość Shewashappy
I dodam , że moja macica wędruje. Raz jest wyżej , a raz niżej... :)