Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oszukana na olx

Polecane posty

Gość gość

KUPIŁAM fotel wiszący ogrodowy,przelałam pieniążki 05.08.2015,sprzedający piszę że nie doszedł przelew,żłożyłam reklamację w banku dodatkowo 25 zł,poprosilam o wysyłkę za pobraniem ,odmówiono mi,bank potwierdził ze przelew wszedł na konto ,od tygodnia cisza na maile pan nie odpowiada. DANE SPRZEDAJĄCEGO KAROL DRZEWIECKI miastu Słupca.

Gość gość
dobrze wpisałam złe dane i zły numer konta:D

Gość gość
zdążyłam przed, eunuchu!

Gość gość
Wyślij mu e-mail z informacją, że składasz zawiadomienie na policję z artykułu 271 KK i napisz mu treść tego artykułu. Z oszustami należy walczyć.

Gość gość
Wszystko dobrze wpisałam,bank już mi rozpatrzył reklamację że pieniązki weszły na ów pana konto. Jest coraz więcej nieuczciwych cwaniaków,straciłam juz zaufanie nigdy więcej nie zrobię przelewu,tylko za pobraniem.

Gość gość
Przez OLX warto cos kupowac ale u siebie w okolicach.Wtedy możesz podjechać,zobaczyć i zapłacić.Za pobraniem odradzam kupować bo płacisz na poczcie a nie wiesz za co.Jedynie ze sprawdzeniem zawartości ale też watpie aby sprzedający się zgodził bo jak paczka wróci nieodebrana to on musi za wszystko płacić.Kupujcie w sklepach internetowych i na Allegro.Tam transakcje mają moc prawną a ryzyko stania się oszukanym jest dużo mniejsze!

Gość gość
sprawę zgłosiłam na policję ,trzeba tępić oszustów.