Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika Kuchenny Kredens

Nowy blog o tematyce około kulinarnej prośba o opinię KuchennyKredens pl

Polecane posty

Witam serdecznie, Od niedawna prowadzę blog o tematyce około - kulinarnej www.KuchennyKredens.pl. Nie chcę oczywiście rozsiewać tu na forum spamu, a tylko zaprosić wszystkich szukających kuchennych inspiracji do odwiedzenia strony. Jako, że są to moje blogowe początki byłabym również bardzo wdzięczna za wszelkie opinie na temat strony, jej funkcjonalności i samych przepisów oczywiście. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich serdecznie! Monika

Gość gość1231
Super!!

Gość gość
bARDZO LADNY :) Gdzie zakladalas bloga , kupowalas szablon czy używasz bezpłatnego.

@ Gosc super, bardzo sie ciesze, ze odbior jest pozytywny :-) Strone zalozylam na darmowym szablonie Wordpressa, tylko zmodyfikowalam pod siebie i dodalam kilka widgetow/aplikacji. Pozdrawiam serdecznie!

Gość gość
JAK ZMODYFIKOWALAS POD SIEBIE JESLI NA WORDPRESSIE NIE MOZNA WCHODZIC W KOD... CZY SIE MYLE? Ja tez mam na wordpress ale jak zobaczyłam, ze za unowocześnienie go chcą prawie 400zl to odpuscilam i na razie jade na bezpłatnym:) Pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Gość gość
aha! no i zalajkowalam Cie!

Wybacz, chyba źle to ujęłam - szablon, którego użyłam jest wersją darmową, ale sam WP mam na własnym serwerze. W takiej konfiguracji mam jak najbardziej dostęp do kodu HTML i dodatkowych aplikacji i widgetów, a za WP również nic nie płaciłam. Podaj adres swojej strony jeśli możesz! Pozdrawiam!

Gość gość
Zamień ten strogonow z kurczaka na potrawkę z kurczaka, gulasz z kurczaka, nie wiem, na cokolwiek! Strogonow może być tylko z polędwicy wołowej i prawie cała reszta składników też jest KOMPLETNIE inna!!! No i przegadane to wszystko jest strasznie...

@gość Dziękuję Ci za cenne uwagi, jak również wizytę na stronie. Odnośnie przepisu przyznam, że miałam takie same wątpliwości odnośnie nazewnictwa dlatego też nie użyłam określenia strogonow w tytule i zmieniłam w tekście, teraz dopiero spostrzegłam, że rzeczywiście - pojawiło się raz - musiałam to przeoczyć. W literaturze zagranicznej po prostu danie to i jego wariacje określane są jako chicken stoganoff i sądzę, że nawiązywać to ma po prostu do idei obsmażenia kawałków mięsa w wysokiej temperaturze i późniejszego podduszenia w sosie na bazie śmietany. Co do zasady, zgadzam się z Tobą jednak w zupełności :-) Pozdrawiam!

Gość gość
Moja strona to : https://ewciagotuje.wordpress.com/ Bloga zalozylam w zeszłym roku ale tak naprawdę publikuje dopiero od około 2 mies ale pwoiem Ci , ze starsznie mnie to wciagnelo. Przylacz się go grupy na fb - "moja pasja moje gotowanie" super osoby ja tworza, no i można wklejać posty ze swoimi potrawami ;) Wczoraj zglosilam się do konkursu na durszlaku... dot. potrawy z ostra papryczka :) Pozdrawiam

Jeśli chcielibyście wypromować trochę bardziej bloga, może warto pomyśleć o reklamie lub pozycjonowaniu. http://litenet.pl warto chociażby pokazać im bloga, zapytać o możliwości i formy promocji. Jak blog nabierze czytelników - zwróci się reklama z nawiązką.

Gość lolika1
weź sięzarejestruj na Brand Sabbath to zyskasz praawdziwych fanów a i jeszcze może znajdziesz dla siebie jakąś kampanię http://brandsabbath.com/