Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

straszne sny dzisiaj. co moga oznaczac??

Polecane posty

Gość gość

Snilo mi sie, ze moja corka umarla, przegladalam jej zdjecia na ktorych byla wyniszczona, chuda i lysa, wiedzialam, ze juz ja pochowalam, strasznie plakalam. Potem mialam sen, ze ja bilam, bo weszla do wody bez mojej zgody, bilam ja po twarzy, pupie, po calym.ciele. na koniec snila mi sie jakas katastrofa samolotu malego, na moich oczach reanimowano pilota ale umarl, patrzac mi w oczy. Tej samej nocy mezowi snil sie zmarli dziadek i babcia. Masakra co? Co moga znaczyc te sny??

Gość gość
najczęściej oznacza to jakieś problemy emocjonalne, może problemy w rodzinie czy otoczeniu. raczej nie są to sny dosłowne.

Gość gość
ile lat ma córka? idzie może do szkoły albo przedszkola? woda to nowe doświadczenie. samolot oznacza życie, a pilot motywację, ja. śmierć babci i dziadka oznaczałoby samodzielność, oderwanie od dawnych wzorców. choroba może oznaczać także lęki, które odzwierciedlają się w taki sposób. wypadek to "zgrzyt", trudność albo lęk o to.

Gość gość
są wakacje, dzieci się topią. śni ci się córka wchodząca do wody. no a pozostałe sny to ewidentnie lęki o jej przyszłość, o życie codzienne. jakieś zmiany w życiu może.