Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Modliłam się dzisiaj za Jana Pawła II

Polecane posty

Gość gość

Modliłam się aby bardzo nie cierpiał w piekle, co zrobił tym dzieciom to zrobił ale zrobił też wile dobrego, owszem zasługuje na piekło ale nie na największe cierpienia! Pomódlcie się na wieczornej mszy, ja idę jeszcze raz.

Gość gość
Módl się za siebie, ja już nie pojmuje, dlaczego ludzie nie mają już żadnego szacunku do kogokolwiek. Kiedyś nawet do własnego wroga odnosili się z szacunkiem, a teraz? Ojca i matkę w g*****e by wytarali tylko żeby siebie tym dowartościować.

Gość gość
Pomódl sie też za księży pedofilów, których krył i bronił ;)

Gość gość
Za niego na pewno się nie pomodlę, takich grzechów się nie wybacza, jeśli się okaże, że on również brał udział w tych orgiach z dziećmi to już nigdy nie pójdę do kościoła.

Gość gość
Jan Paweł II podtrzymywał "Crimen Sollicitationis" dokument, który pod karą ekskomuniki nakazuje trzymanie w największym sekrecie przestępstw seksualnych księży, nakazuje bezkompromisową walkę z poszkodowanymi i tymi, którzy ich popierają, zakazuje współpracę w tych sprawach z władzami śledczymi, nakazuje niszczenie dowodów przestępstw, nakazuje przeniesienie księdza do innej parafii, itp. Dokument ten nie przywiązuje żadnej wagi do ofiar przestępstw seksualnych popełnianych przez księży. Mówi wyraźnie że OPIEKĄ MAJĄ BYĆ OBJĘCI OSKARŻENI KSIĘŻA. Stawia sobie za cel zdławienie wybuchu skandalu seksualnego a nie, dobro poszkodowanych - małoletnich ofiar księży pedofilów."

Gość gość
twoja modlitwa nic nie da każdy sam za siebie odpowiada

Gość gość
gdyby był w piekle to nie pomagał by ludziom w proszeniu boga o uzdrowienie z chorób xxx Jestem w szoku, to on poszedł za to wszystko co zrobił do nieba??!! Co za obłudna religia, już nigdy nie pójdę do kościoła

Gość Mężczyzna_Sam
Święty Jan Paweł II jest jednym z największych świętych, którzy chodzili po tej ziemi - takie jest moje domniemanie. Zasłużył na Niebo, chociaż nie wszystkie jego decyzje były dobre w oczach Boga.

Gość gość
Dla mnie człowiek może nie wiem jak być dobry na pozór ale jeśli równocześnie robił rzeczy które zasługują na największe potępienie jest ZEREM! I tym jest dla mnie jan paweł II, jest jеbаnym ZEREM!

Gość gość
Dla mnie również, ten człowiek nie żadnym świętym.

Gość gość
był bałwochwalcą i roznosił to dalej a to najgorszy z grzechów to co zrobił w Asyżu tylko to potwierdza