Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

biustonosz

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czy polecacie staniki z ciucholandu?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jak znajdziesz dobrej firmy (czyli zasadniczo w gr臋 wchodz膮 marki brytyjskie), w bardzo dobrym stanie i oczywi艣cie we w艂a艣ciwym rozmiarze to czemu nie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A fuj. Z second handow nigdy zadnych stanikow, bodow, majtek, strojow kapielowych, recznikow, skarpet, butow. Bleeee.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co to za r贸偶nica stanik czy bluzka albo koszula? Jedno i drugie przylega to tego samego kawa艂ka cia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma 2 takich samych kobiet z jednakowymi cycami i jeszcze znoszony stanik.Na swiecie kobiety w danym kraju maj膮 r贸偶ne rozmiary i kszta艂ty cyc贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mama_mia
Najwa偶niejszym uzupe艂nieniem ca艂ej stylizacji jest dobrze dobrany stanik! Zamiast do ciucholandu wybierz si臋 lepiej do braffiterki i dobierzcie razem stanik idealny. Ja mam sw贸j sprawdzony sklep Alles i jestem zadowolona z niego, przede wszystkim przez to jakie maj膮 ceny, wi臋c polecam, sprawd藕 sama ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa! won ze spamem sraalesa!

Udost臋pnij ten post

O bo偶e z ciucholand贸w w 偶yciu!!! Raz kupi艂am i potem bardzo 偶a艂owa艂am. Ej, serio my艣licie, 偶e te polecenia Allesa to jaka艣 zorganizowana akcja? Bo widz臋 drugi raz taki komentarz, a ja zawsze szczerze polecam ^.^

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty jeste艣 kolejn膮 op艂acon膮 spam贸w膮, a nie "polecasz"!!!

Udost臋pnij ten post