starless 0 Napisano Sierpień 23, 2015 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2015 Jesteś tak strasznie pewna ze to przez tabletki? Bo ja niekoniecznie. Usprawiedliwiasz nimi swoje zachowanie i zasłaniasz się niemi. Kiedy je bierzesz puszczają ci hamulce bo wiesz ze możesz na nie zwalić winę ale jak widać to już nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2015 Dziewczyno jesteś ruchoana więc o co ci chodzi? Chcesz być ruchoana i jednocześnie cnotliwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starless 0 Napisano Sierpień 23, 2015 Jestem pewna ze to od tabletek, bo nie bylam taka kiedys, bylam zuplenie inna osoba, nie nerwowa, wesola.nie zrzucam na tabletki ale widze ze nikt mi nie odpowiedzial na moje pytanie i prosbe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2015 Pewnie za mało masz ruchoania i stąd masz problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starless 0 Napisano Sierpień 23, 2015 jesli masz pisac takie brednie to lepiej sie wcale nie wypowiadaj.a jesli cie to tak interesuje to robilismy to codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach