Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem opętany? ??? HELP

Polecane posty

Gość gość

Dziś w kościele miała miejsce dziwna sytuacja. Bylem u spowiedzi.. na początku. Potem se starałem gdzieś tam za kolumna i tak po 10 min.. miałem jakiś atak nie wiem, tak mnie zamroczylo, jak po dużej dawce dragow albo procentów. Tak się poczułem jakbym umierał obraz mi się rozmyl i oparlem sie o ta kolumne nie wiedzac co się dzieje jakbym byl pol przytomny .. potem kleklem i mi się nogi trzesly.. trwalo to ze 3 min w sumie a potem juz bylo normalnie. Nigdy nie miałem takich sytuacji o co be????? I w tym czasie poczułem ze musze opuscic kościoł

Gość gość
No pomocy

Gość gość
Może porozmawiałbyś z jakimś księdzem egzorcystą ?. Piszę egzorcystą dlatego że taki będzie w temacie gdyż "normalni" ;) mogą się lekko zdziwić... Niby wszyscy wiedzą a jednak Módl się - z pewnością pomoże pozdrawiam byłeś u spowiedzi? ... to dobrze

Gość gość
ja p*****le :O po prostu zasłabłeś. Zrobiło ci się słabo. To normalne, miałam tak nie raz i nie tylko w kościele :O nie słuchaj tych idiotów od egzorcyzmów bo jeszcze bardziej się nakręcisz.

Gość gość
Ale ja mam podstawy żeby sadzix ze mnie neka demon a zaslabnac nigdy mi się nie zdarzylo w zyciu..

Gość gość
obejrzyj to co Ci dałem, to się dowiesz, i się nie bój

Gość gość
kadzidło :o ja mam znajomą, która mdleję jak tylko poczuje. Cholera wie co księża tam na prawdę pala :o

Gość gość
Prawie nie mam wechu wiec to nie to

Gość Mężczyzna_Sam
gość dziś Dlaczego ten zakonnik wypowiada ciąg niezrozumiałych głosek. "lalalalalala szmalaj lalalalalala szalalalalalala szalamalalalaalal .." Jestem tym jako osoba wierząca, wierna naukom ojców kościoła i świętej tradycji kościoła katolickiego ZANIEPOKOJONY!

Gość Mężczyzna_Sam
Neokatechumenaci nazywają to zjawisko "modlitwa językami" i twierdzą, że to charyzmat, dar od Ducha Świętego. A ja polecam przeczytać artykuł ks. Andrzeja Siemieniewskiego nt. tego "charyzmatu" "Modlitwa w językach - Cud, Boży charyzmat czy pobożne jodłowanie?" http://www.katolik.pl/modlitwa-w-jezykach---cud--bozy-charyzmat-czy-pobozne-jodlowanie-,1426,416,cz.html