Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna relacja

Polecane posty

Gość gość

Witam mam na imie Kamil mam nastepujace pytanie ponieważ nie bardzo rozumie sytuacje. Poznałem kobiete okazało sie że jest meżatka pomyślałem okej może szuka romansu spotykaliśmy się zaiskrzyło otworzyła się mówiła że nie układa sie z mezem itd też mi na niej troche zależało wiec zaproponowałem jej żeby go zostawiła i zamieszkała u mnie. Tydzień temu stwierdziła że nie chce wyjść na suke zostawiajac meza on jej tyle pomagł w zyciu itd. Okej pomyślałem widocznie wybrała meża i chce nadal z nim być. Zakończyłem relacje po czym ona od tygodnia pisze mi i dzwoni nie odbieram bo poco. Zastanawiam sie co ta kobieta ma w głowie skoro zostaje z meżem a mi pisze smsy typu "tesknie" to sprzeczne. Są może tutaj kobiety które są w stanie to wyjaśnić ? Pozdrawiam

Gość gość
kobiet nie zrozumiesz :) zreszta my mezczyzn takze :) a tak powaznie... moze sie zauroczyla, ale od meza nie odejdzie i przedstawila sprawe jasno jestes odskocznia od codziennosci zakoncz to jak najszybciej

Gość gość
Kamil szybko pisze;)

Gość gość
Jestem w takiej samej syt tylko jestem dziewczyna;) ona po prortu .owi ci jasno ze nie odejdzie od meza ale robi wszystko abys"zmiekl" poprzez pisanie smso typu tesknie itd... Nie wiem co mam ci napisac. Sama chcialabym aby mi ktos cos poradzil. Tylko ze ja sie zakochalam i mam o wiele trudniej.

Gość gość
To skoro nie odejdzie to poco zawraca mi głowe ? co to znaczy zmiekł?

Gość gość
Bo chce się bawić w romans, ale nie chce odchodzić albo samej jest jej trudno to ogarnąć...

Gość inaccessible89
wiekszosc zonatych i mezatek nie wie czego chce i szuka dobrej zabawy.

Gość gość
Czy to nie oczywiste? Ona ma męża jako pertnera życiowego, a ciebie jako dawce orgazmów. To dla niej idealna sytuacja i nie chce jej zmieniać.

Gość gość
Czyli wynika z tego że musze zablokować jej numer żeby wiecej nie dzwoniła bo i tak nic z tego nie bedzie

Gość gość
Ale dlaczego nie chcesz kochanki? To super sprawa, nigdy ci nie wejdzie na głowe, bo od tego ma męża, a ty masz seks za darmo!

Gość gość
Nie wiem czy musisz zablokowac,ale nic z tego nie bedzie. Chcialaby zjesc ciastko i miec je.

Gość gość
No super tylko ja też sie zangażowałem i może nic dobrego dla mnie z tego nie wyjsc a to co wczesniej ktoś napisał o byciu dawcą orgazmów to szczeze mówiac nie byłbym taki pewny . Jeszcze jak sie spotykaliśmy wyglądała jakby o swoich uczuciach mówiła poważnie tylko wiadomo jak to kobiety wyżuty sumienia z powodu meża itd. Tylko że to są moje przypuszczenia ja nie wiem jak jest naprawde a brnac w to dalej moge sobie sam narobić problemów

Gość gość
Zmiekl czyli ze pozwolisz jej na ciagniecie tego bo ona powie ci kilka czulych slowek. Czaisz? Ona tez pewnie sie zaangazowala bo gdyby tak nie bylo to pozwolilaby ci isc w pi/zdu. A tak to walczy o ciebie. Dlugo sie znacie?

Gość gość
6 miesiecy około jakie walczy tydzień temu mówi mi że zostaje z meżem to ja tu nie widze żadnej walki. Jak mówił ktoś wczesniej chce sie zabawic i tyle bo gdyby było inaczej byłby rozwód i tyle

Gość gość
Na pewno mówiła szczerze o swoich uczuciach tylko miała na myśli to, że mąż zaniedbuje jej potrzeby seksualne :p

Gość gość
Ty jednak jesteś idiotą skoro startujesz do mężatki i oczekujesz, że rzuci wszystko i będzie cie kochać szczerze i oddanie :D

Gość gość
Hmm wiesz nie bede jej usprawiedliwiac ale gdyby kazde malzenstwo mialoby sie konczyc rozwodem po 6 mies romansie to co 2 malzenstwo (albo czesciej) by tak wlasnie konczylo. Wiesz..ta stabilizacja i wszystko co zbudowala z mezem runeloby. A ty jestes ta niewiadoma. Pisze ze walczy bo sam pisales wczesniej ze ona pisze tobie wiadomosci typu tesknie itd. Gdyby jej wgl nie zalezalo to dalaby ci odejsc.

Gość gość
oTe 2 babki pod toba to idiotki dla ktorych wszystko jest czarne lub biale :o albo prawiki ktorzy ci zazdroszcza :o