Gość trrrdd5553 Napisano Sierpień 23, 2015 Cześć, jestem dziewczyną i chcę znać wasze zdanie czy te symptomy u pewnego mężczyzny, które wymienię świadczą o jego zakochaniu? Czy po prostu podobam mu się tylko? Zaznaczam, że widział mnie tylko 2 razy. Mam 23 lata, on 28. - pisze codziennie, pyta co słychać, pyta kilkakrotnie w ciągu dnia co robię, martwi się cy dojdę bezpiecznie do domu jak wychodzę, - prawi komplementy typu: jesteś miła, ładna, kochana - pisze ze mną nawet wtedy gdy jest gdzieś z kumplami (choć dłużej to trwa), - mówi, że przyjedzie do mnie i czy wyjdę przed dom - obserwuje mnie,a na pytanie czemu nie podszedł wtedy mówi, że się wstydził, - jest kulturalny, nie wyraża się grubiańsko, - pisze, że mam słodki głos I jeszcze taka rzecz, że gdy napisałam mu aby przekazał mojemu bratu (pracują razem) aby wstąpił po pracy do apteki i mi coś tam kupił i gdy brat zapomina on dzwoni do apteki i zamawia mi to co chciałam. następnie informuje, że zamówił i czekać będzie na odbiór. Na drugi dzień pyta czy będę miała czym wrócić... Dodam, że poprosiłam go także czy mnie zbudzi rano, obudził mnie dokładnie o godzinie na którą się umówiliśmy. I to w sobotę....po całym tyg pracy. Czy on się zakochał???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach